Carthage in Jasper County, Missouri — The American Midwest (Upper Plains)

War Memorial

Roll of Honor

1. War Memorial World War II Honor Roll

World War II
Marvin Charles Alexander • Emmett L. Alumbaugh • Charles Guindell Baldwin • James E. Bandy • Charles Robert Berkley • Stanley Bowman • Clyde R. Callaway • Edward "Bud" Chapman • Roy Childers • Herman Douglas Clark • James Arthur Clifton • Billy G. Coates • Roy Ray Cooper • Ernest H. Digby • Lee White Dodson • Johnie T. Edwards • Robert Dean Evans • Glenn Elwood Fangler • Gerald Edwin Fenner • Richard E. Forlow • Kenneth W. Gorsuch • Milton L. Graff • John Clayton Green • Henry Harrison Gregory Jr. • Glenn Edward Haggard • Richard Ward Hansen • Warren Dean Harris • Jack E. Hendrickson • Cecil E. Hill • Marvin Hill • Max D. Holden • Glenn S. Hubbard • Robert C. Jennings • Roger A. Johnson • Dwight M. Kester • Harry D. Kunau Jr. • Howard Leidabrand • Harold Wesley Long Jr. • Dale Edward Lynn • Walter E. Marshall • Le Roy F. Moore • Robert Moore • Arthur A. Morgan • Teddy Joe Morris • William R. Narramore • John E. O'Keefe Jr. • Mack L. Oldham • George W. Olliver Jr. • John S. Parker • Johnny R. Payne • Jay A. Phillips • Carl Wayne Pierce • Francis Marion Pierce • Harry Morton Radford • Robert L. Ralston • Lynn W. Reese • Robert S. Rice • Donald E. Robertson • Fred B. Rogers • Eugene O. Schell • Oscar R. Schmidt • Robert L. Shackelford • Don King Smith • Lionel F. Smith • Billie D. Stults • Francis
D. Swindle • William A. Tryon • William Albert Turk • Adron A. Ummel • Cecil A. Ward • Herman R. Welch

Korean War
Lloyd A. Alumbaugh • William K. Christie • M. L. Davis • John L. Gerheart • Robert L. Greenup • John Kimberlin • Jack M. McKinney • George A. McNerney • Lawrence D. Moss • Floyd T. Nichols • Barnette Robinson • Kenneth Lewis Smith

Vietnam War
Phillip D. Joslen • Aldon C. Jones • Joseph L. Moore • Harold E. Mahy