Woodland in Cowlitz County, Washington — The American West (Northwest)

Woodland Community Veterans Memorial

World War I
James A Forbes • Frank L. Gaddis • Walter Kalahan • Alfred Earl Wells • Tom C. Bair • Fred S. Millard

World War II
Elmer Beebe • Harold R. Chilcoat • Harry A. Lillard, Jr. • Elmer Mattila • Claude M. Miller • Walter E. Modin • Robert E. White • Donald F. Turner • Robert D. Hobert • Harold L. Lutz • Osmo H. Reijonen • Donald D. Robins • Dwight C. Schiffhauer • Jack M. Stilts • James W. Yenne • Daryle Edward Artley • Francis Dick • Harvey George Rushford • Merle Andrew Smith • Clarence Stratton • Delmar Mikkola

Viet Nam
Keith Archley