Ellington in Tolland County, Connecticut — The American Northeast (New England)

Ellington Remembers

( west plaque )
( west plaque )
1675   Colonial Wars   1763
Bingham Ithamar · Ellsworth Daniel · Fitch Medinah · Hubbard Isaac · Pierson Benjamin · Pinney Benjamin Jr. · Pinney Joseph Jr. · Wadsworth Ichabod
1812   War with England   1814
Collins Jabez · Foster Clark · Foster Lyman · McCray John · Newell Nathaniel F. · Risley Truman
1846   War with Mexico   1848
Buckland Henry
1861   War of the Rebellion   1865
Aiken Atwood A. · Aiken Edmund · Allen Joseph · Baker Horatio R. · Baker Richard · Baker Thomas · Beebe Elisha P. · Beebert John C. · Belknap Charles K. Jr. · Belknap Orville P. · Bennett William H. · Blodgett Avalette C. · Bohen Peter W. · Braman Norton M. Jr. · Brandel John · Brennan Peter · Brown Jeremiah D. · Brown John · Brown Patrick · Burgess Isaac · Burne Patrick · Burton Charles L. · Campbell Frederic · Carrigan John · Carter George · Chapman Samuel A. · Charter Irving W. · Charter Leverett N. · Chism Charles D. · Chism John A. · Cleary Timothy · Comins Martin · Connor Timothy · Crosley James F. · Cumings Napolean · Demacy William · Dencous Auguste · Doyle John · Dunn Alexander · Fay Michael · Ferguson James · Flint Daniel W. · Gillespie James J. · Gohring Bernhard · Gray Zebulon · Griggs William W. · Grover Charles D. · Grover Eli
· Haley Edward · Harris Bernhard · Haskins Enoch C. · Hatch Francis · Hatter William · Henderson James · Higgins John · Houston George · Hoy Frederick · Hussey John · Hyde Arthur A. · Hyde Elam S. · Hyde Elbert F. · Isham John W. · Jacobson Francis · Johnson Frank H. · Kavanaugh John · Keegan John · Kelley Thomas · Kibbe Harvey E. · Kies Harris L. · Kimball Henry · Lancaster Aug. S. · Lewis Allen · Long Michael · Lyons John · Mahoney George · Maine Carey E. · Marsh Howard S. · Maynard James A. · Meltzing Adolph · Mills Augustus W. · Miner Charles H. · Moody Joseph · Moore James · Morgan Frank M. · Nash George W. · Nelson James · Nelson William · Newell Ansel D. · Newell Kilbourn E. · Newman Richard · Niemann William · Nik John · Nobles Alonzo · Nobles Mark · Patz Augustus · Pease Byron W. · Pease Calvin Jr. · Pease Henry R. · Pease Norton · Percey Nicholas · Phillip Louis · Pinney Eleazer W. · Porter Horace P. · Pryor Isaac T. · Rea John · Reed Norton A. · Reynolds Ransom M. · Richardson Solomon L. · Riley Michael J. · Riley William · Robinson George R. · Rolfs William · Rogt Henry A. · Royce John M. · Schalk Joseph · Schultz Herman · Schultz Louis · Shaw Henry · Smith Samuel A · Spencer Harlow · St. Clair Charles · Sullivan John · Taft Alfred A. · Taft Francis M. · Talcott Wallace S. · Tarbox William W. · Taylor William · Thomas William · Thompson John Jr. · Thompson Joseph ·
( east plaque )
Thrall Alva T. · Thrall Carlos W. · Thrall Jason · Tobin Thomas · Wallace Erskine · Warner George R. · Warner Horace Jr. · Warner Lemuel · Webb William R. · Whiting Marcus · Willey Junius M. · Williams John · Willike Frederic · Wilson Jonas E. · Winner Henry · Wood Ransom E. · Zeigler Frederic
1898   War with Spain   1902
Army
Hefferon William M. · Lehmann Robert N. · McClellan George B. · Mc Cray Walter F. · Miller Carl · Waidner Charles J.
Navy
Bancroft George D.
( east plaque )
1775   War of the Revolution   1783
Anderson William · Bartlett Stephen · Belknap Francis · Bissell Elihu · Bottom Jacob · Bradley Josiah Jr. · Brown Josiah · Brown Judah · Buckland Aaron · Buckland Jonathan · Burroughs Abner Jr. · Burroughs Stephen · Burroughs Zebulon · Button Jonathan · Carpenter Eli · Carpenter Timothy · Chapman Hosea · Charter John Jr. · Charter Levi · Chubbuck Ebenezer · Clark David · Damon Jonathan · Dimock Amasa · Dimock John · Ellsworth Charles · Ellsworth Eliphalet · Ellsworth Gordon · Ellsworth Hezekiah · Foster Chauncey · Foster Warham · Gibs Seth · Green Daniel · Hall Nathan · Hamlin William · Hills Benoni · Hills Oliver · Hubbard Benjamin Jr. · Indian John · Kennedy Andrew · Kibbe Elisha · Kingsbury Joseph · Lee Elijah · Leonard Asa · Loomis Eliphalet · McCray Reuben · McKinney James Jr.
( west side )
· McKinney William · Nash Ebenezer · Newell Daniel · Newell Jacob · Newell John · Payne Edward · Pease Gideon · Peck Samuel · Peck Zedekiah · Pegan Darius · Pembeh Andrew · Pierce Daniel · Pinney Lemuel · Porter Jonathan Jr. · Phatt Russell · Russell Hezekiah · Russell Stephen · Sexton Jonathan Jr. · Shirtliff Lothrop · Slade Abner · Slade James · Spear William · Taylor John Jr. · Taylor Samuel · Wadsworth Ichabod · Wadsworth Joseph B. · Wallace Abram · Wallace William · Wheeler Joshua · Whitney John
1917   World War   1918
Army
Aborn Merritt W. · Barler Simon · Batz Charles F. · Beaverstock Lester H. · Bergh Edward N. · Bergh Wallace W. · Brace Edward A. · Brigham George N. · Butcher Arthur · Calder William W. · Charter Legrand F. · Christopher G. Newton · Ciochini Joseph · Clark Herbert C. · Connor John F. · Cooley Robert P. · Cordsten Clyde A. · Crane Charles M. · Crotta Paul · Dailey John F. · Davis Ray A. · Dunbar Washington · Elliott Frederick J. · Elliott Walter · Fahey Raphael E. · Fahey Raymond A. · Griffin Clarence W. · Griffin Herbert A. · Griffin William H. · Haeny Ernest · Harding Edward G. · Hartman Leslie L. · ★Hatheway John E. · Hauptman Frank J. · Hayward Charles F. · ★Hoffman Ernest · Hoffman Frederick · Holtsizer John C. · Huebner Adam · Irmisower Paul · Jeskelis Edward · Johnson George · Kellner Carl S. · Kibbe Arthur C. ·
( east side )
King Ivan · Kreyssig Edward · Lavitt Joseph · Lavitt Samuel · Lawler John E. · Lebeshevsky Harry · Lemere Simon L. · Leutjen Frederick · Liebman Harry · Lisk Charles G. · Little Alfred F. · Leuthscher William D. · Loomis Harold F. · Loomis Rodney L. · Luginbuhl Ernest · Luginbuhl Frederick · Luginbuhl Jr. · Lutton Thomas J. · Lutton William J. · Lynch John M. · MacVarish Joseph A. · Maine Alton J. · Marcinowski Benjamin · Marcinowski Frank P. · Marcinowski William F. · Merkel Charles D. · Miller Charles A. · ★Miller William C. · Minor Joseph E. · Morris J. Roland · Norris George · Nutland Albert · Oates John J. · Olds Frank P. · Palozej Frank · Palozej Joseph · Patric Harold J. · Pease Herbert C. · Quist Carl H. · Reid Frederick J. · Richard Otto J. · Robinson Robert · Schlaefer Henry J. · Slobin Joseph · Speilman Herbert A. · Speilman Walter F. · Stachura Frank · Sugarman George B. · Sullivan James M. · Thompson Abbott B. · Tindley Howard M. · Tornansky Morris · Victory Arthur F. · West Pauline · Wheelock Edward A. · White Angelo · White Clifford · Wooster Arthur G. · Wormstedt Arthur C. · Wormstedt Edward F. · Zadorozuy Gregory · Zifkin Nicholas
Navy
Bancroft George D. · Bancroft Robert P.