U.S. Department of Housing and Urban Development Oklahoma City Bombing Memorial

In memory of:

Ted Leon Allen, Diane E. Althouse, Peter R. Avillanoza, Andrea Y. Blanton, Paul G. Broxterman, David N. Burkett, Donald E. Burns, Kimberly K. Clark, Kim R. Cousins, Diana L. Day, Castine Deveroux, Susan J. Ferrell, Judy J. Fisher, Linda L. Florence, Juretta C. Gueles, Thompson E. Hodges, George M. Howard, Carolyn A. Kreymborg, Teresa L. Lauderdale, James A. McCarthy, Betsy Janice McConnell, Patricia Ann Nix, Terry Smith Rees, Mary L. Rentie, Antonio C. Reyes, Lanny Lee Scroggins, Leora L. Sells, John T. Stewart, Jules A. Valdez, John K. Van Ess, David J. Walker, Michael D. Weaver, Jo Ann Whittenberg, Frances A. Williams, Clarence E. Wilson

Alfred P. Murrah Federal Building
Oklahoma City, OK