Somers in Tolland County, Connecticut — The American Northeast (New England)

Scitico Roll of Honor

1. Scitico Roll of Honor
Scitico
Roll of Honor
WW II
Aleskwiz, Frank Aleskwiz, John Aleskwiz, Raymond Brenick, George J. Berry, Arthur C. Chaput, Emery A. Conlin, Charles Conlin, Earl * Conlin, Joseph Conlin, Thomas Conlon, Roland R. Crochetiere, Amee I. Crochetiere, Roger J. Czerpak, Anthony * Czerpak, John Deford, George Dobitsky, Frank Dobitsky, John Dubois, Alex Falkowski, Charles A. Falkowski, Chester V. Falkowski, Edward P. Gemme, Arthur Gemme, Loren Gemme, William P. Gudaszewski, Henry Hietala, Anthony Jamrogowicz, Harry Jemiolo, Edwin Jemiola, Henry Jemiola, Mathew Jones, Charles E. Jones, William C. Jones, Charles W. Kertenis, Jack J. * Kertenis, Zigmund Kertenis, John P. Klaus, Frank Labis, John J. Losee, Clifford Maynard, Arthur G. Maynard, Donald E. Maynard, Ernest A. Mielnikiewicz, Joseph Miller, Arthur * Miller, nathan Miller, nathan Jr. Miller, Richard Miller, Robert Morris, Arthur e. Newcomb, Harold Ornifer, Andrew Perry, Joseph Putriment, John Putriment, Peter Richer, Alfred Richer, Alphonse Richer, Andrew Richer, Conrad Richer, Roland Rochette, Francis Rochette, Robert Rostek, Thomas Sarna, Edward Sarna, Joseph Sarna, Charles Skoglas, Jennie Sodowski, Stanley Sperry, James L. Szwed,
2. Scitico Roll of Honor
Stanley Usaconis, Anthony Wysocki, Dorothy Wysocki, Francis Wysocki, Victor Wysocki, Raymond

(*) Killed In Action

Korea
Arciszewski, Frank Conlin, John Conlin, Alfred Gemme, Fred Hanchette, Johnson Jones, William Jr. Margini, Dominic Margini, John Maynard, Ernest Sarna, Charles

3. Scitico Roll of Honor