Royal Marines Memorial

Graspan Memorial

Or Died of Wounds or Disease
In South Africa and China

( rear plaque )
South Africa
Major J.H. Plumbe RMLI HMS Doris · Capt. C.W. Robertson RMLI Austrailian Bushmen · Capt. Guy Senior RMA HMS Monarch
Royal Marine Artillery
Gun. A. Bennett HMS Monarch · Gun. W.H. Hughes HMS Monarch · Gun. F. Winning HMS Monarch · Gun. Wm. Holloway HMS Monarch · Gun. Pcy. Geo. Jefferies
Royal Marine Light Infantry
Private H. Izzard HMS Monarch · Private J.A. Law HMS Monarch · Private wm. Daniels HMS Monarch · Private Fd. H. Radford HMS Monarch · Private H.B. Newman HMS Powerful · Private J. Metcalf HMS Powerful · Private Wm. H. Barnes HMS Powerful · Private H. Creagsbey HMS Powerful · Private H. Martin HMS Powerful · Private A.J. Brown HMS Powerful · Private H.T. Cartwright HMS Powerful · Private C. Cooper HMS Powerful · Private J. Donaldson HMS Powerful · Private Wm. Harrison HMS Terrible · Private Fdk. E. Cole HMS Thetis · Private J. Boyle HMS Doris · Private Fed. Doran HMS Doris

China
Captain Herbert William Hope Beyts RMA HMS Centurion · Captain Bernard Murton Strouts
RMLI HMS Barfleur · Captain Richard Osborne Maclean Doic RMLI HMS Endymion · Captain Henry Talbot Rickard Lloyd RMLI HMS Aurora
Gunner E. T. Yates HMS Centurion · Gunner Wm. J. A. Horne HMS Barfleur · Gunner E. Lunn HMS Centurion · Gunner Jm. J. Fleetwood HMS Barfleur · Gunner Wm. McNicol HMS Goliath
Sergeant W. Cingell HMS Tamar · Lance Sgt. J.H. Dodd HMS Welhalwe · Bugler C.E. Geddings HMS Centurion · Private C.V. Hawes HMS Centurion · Private A.E. Ellis HMS Centurion · Private B. Frisby HMS Centurion · Private F. Wm. Briggs HMS Centurion · Private Wm. Horne HMS Centurion · Private F. H. Foster HMS Centurion · Private A.L. Lee HMS Welhalwe · Private G.W. Phillips HMS Welhalwe · Private G.W. Thompson HMS Welhalwe · Private A. Adams HMS Welhalwe · Private A. Scaddune HMS Welhalwe · Private G. Forrester HMS Welhalwe · Private J. Webber HMS Phoenix · Private H. Robinson HMS Orlando · Private A.C. Sawyer HMS Orlando · Private A. Lawson HMS Aurora · Private T. Davies HMS Aurora · Private A.H. Cicc HMS Aurora · Private F. Kane HMS Aurora · Private H. Eddiford · Private S.C. Bates HMS Aurora · Private F.C. Mitchell HMS Aurora · Private J.Wm. Dunnett HMS Barfleur · Private Wm. Chandler HMS Endymion · Private R. Bartly HMS Endymion · Private H.W. Bryan HMS Endymion · Private J. Parker HMS Endymion
2. Royal Marines Memorial
( rear plaque )
· Private Wm. Stanford HMS Endymion · Private R.J. Taylor HMS Terrible · Private D. Howard HMS Terrible · Private C. Righton HMS Terrible · Private Wm.L. Legg HMS Terrible · Private J.M. Rayver HMS Terrible

3. Royal Marines Memorial