New Boston in Scioto County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

War Memorial

might not perish

World War I

Clifford Counts · Chester Cramer

World War II
William R. Huffman · Raymond Born · Jack Cunningham · Lowell M. Dever · Jonas W. Fannin · Claude W. Gayhart · Dewey Hobson · Norman C. Jones · Stanley Rittenhouse · Dewey Sparks Jr. · Edwin E. Starrett · Harry Young · Leonard O. Queen · Cecil Powell · Vernon K. Moore · Charles Billings · Roscoe O. Cox · Charles Davis · John V. Fannin · Luther Flannery · Ralph Hehl · Challis James · William O. Potts · Howard A. Shaffer · Howard Sparks · Harold E. Upton · Merville S. Whitt · Robert Hileman · William Golden · Howard F. Semones

Korea
Donald Davis · William D. Nance · Tom Zeleles · Woodrow W. Nelson