Bethel in Fairfield County, Connecticut — The American Northeast (New England)

Plumtrees Honor Roll

Parmly Brown • John E. Nelson • Leland Grumman Jr.
Warren Abrams • Arthur Appell • George S Bates • Thomas Bergstrom • Arthur C. Brown • Raymond Capellaro • George Cher • Michael Cher • Stephen Cher • Richard Collier • William L. Collier • Emmet Crosier • Fred Eckert • Stanley Edmond • Evelyn Fallenback • Robert Flatow • Walter Flatow • Carl Gonzales • Edward Gonzales • Robert Gonzales • Amos Hawley • Charles Hawley • Franklyn Hawley • Arnold Hilton • Edward Hoyt • Walter Kurjiaka • Leroy Staib • Edward Stevenson • John J. Stevenson • Ruth Stevenson • Edward A. Stock • Shirley Tillotson • Joel Todd • John G. Todd • Albert Walker • Ernest C. Walters • Frank W Walters • William Walters • Harold E. Westover • Harry R. White • Robert Wood