Forest City in Meeker County, Minnesota — The American Midwest (Upper Plains)

Forest City War Memorial

Korea
Stanley Risner
Born Nov. 9, 1922
Died Oct. 5, 1951

Clifford E. Anderson • Myrtle E. Anderson (ANC) • Dale E. Annis • Harold R. Annis • Robert W. Annis • Elmer D. Annis • Luverne K. Annis • Mrs. Luverne K. Annis (WAVE) • Edward J. Baden • Martin Bensfeld • Gilbert Bensfeld • Vergil Berg • Stanley Boline • F. Rudolf Boline • J. Ambrose Brown • Mark J. Caswell • Raymond C. Caswell • Lucille Coyle (ANC) • Orvil J. Euerle • John Flynn • James Flynn • Lawrence J. Gilman • Frank P. Grossinger • Catherine Hallberg • James J. Hannon • John J. Harbinson • Elmer Hartwick • Vernon Holtz • Howard H. Holtz • Vernon W. Holtz • Loren F. Holtz • Frank
H. Horwath • Laurence Horwath • W. L. Howley (CHAP.) • Marvin L. Inselman • Kenneth J. Inselman • Vernon F. Johnson • Donald Wm. Johnson • Lyle W. Johnson • Vendell L. Johnson • Donald C. Johnson • Roy Johnson • Gerald Kielty • John A. Kling

Lee Valiant • Bob Watkins • Winston Kling • James Harbinson • Milton Shoutz • Lloyd Shoutz • Wayne Shoutz • Wes Blomker • Clif Blomker • Joe Johnson • Max Wakefield • James Hoyer • Roy Marquardt • Daynor Dollerschell • Howard Johnson • Dick Warren • Hugh Wagner • Randy Onell • Ron Becker • Doug Becker

Vendell Kling • Ray L. Kortz • Herman E. Kortz • Julius Marquardt • Mark J. McCarthy • Lloyd A. McGuire • Walter Murray • Michael Wm. Murray • Wm. A. Olson • Rueben F. Onell • Boynton Peters • Archie R. Peters • Lenard Peter • Raymond R. Rick • Lewis L. Rick • Erwin L. Rick • Harry H. Risner • Robert F. Risner • Lee Risner • Stanley Risner • Archie L. Robertson • Richard Rohrbeck • Earl H. Rohrbeck • Dudley F. Rohrbeck • Harold Wm. Rosenow • Earl L. Ross • John J. Schagel • Frank Schagel • Michael J. Schagel • Leander Schoolmeesters • Arnold A. Schultz • Bernard J. Shaw • Eugene J. Shaw • Wm. E. Steinberg • Howard L. Turck • Willis A. Wakefield • Gerald L. Wakefield • Theodore
2. Forest City War Memorial
(left panels)
Wilson • Laurence E. Wimmer • Forest C. Wolf • Lelan Wm. Wolf • Leslie P. Worden • Lloyd Q. Rick • Carleton Gilman

Stephen Peters • Ron Valiant • Gary Valiant • Dale Jensen • Tom Wilson • Ken Wilson • John Dollerschell • Larry Moyer • Jerry Harbinson • Joe Harbinson • Bud Harbinson • Larry Horwath • Gary Horwath • Ronald Schilling • Wesley Schilling • Les Young • Don Young • Dick Fisher • David Risner • Vernon Mundt

3. Forest City War Memorial
(right panels)