Terryville in Litchfield County, Connecticut — The American Northeast (New England)

Plymouth Veterans Monument

The Following
Made The
Supreme Sacrifice
World War I
Bull, John • Chamberlin, Willis L. • Green, Dewey S. • Horan, Joseph A. • Leach, Marshall D. • Muraski, Klemens • Racki, Wicenty • White, Alvie S.
World War II
Burlinski, John • Davis, William H. • De Kow, Carl • Delap, Robert • De Pascale, Herman • Dzielinski, Alexander W. • Edednja E. • Janser, George C. • Jarosz, John • Lukasewski, Harry • Metcalf, Earle G. • Morse, Douglas C. • North, Ralph S. • Nypert, Wallace R. • Piotrowski, Raymond H. • Plumb, Norman W. • Retz, Edward • Rice, James M., Jr. • Rybaczek, Eugene • Seglerski, Joseph • Short, Donald • Shutack, Demitro • Sutliffe, Thomas • Swierczynski, Kasmier • White, Philip S.
Korean War
McPherson, Eugene • Pierzanowski, Zigmond

[ left tablet ]
World War I
Andrews, Irving E. • Armington, Clifford H. • Austin, Roland M. • Avenia, Rosario • Balicki, John • Barker, Emerson, E. • Barry, Henry P. • Bates, Lawrence R. • Beaton, Edward T. • Benson, James F. • Berdy, Joseph
2. Center Tablet
• Bobinski, Marion • Bonerki, Stanley • Borg, Harry L. • Borg, Ralph C. • Borkoski, Stanley • Borokowski, Stanislaw • Boyington, Charles A. • Brzeski, Stanley J. • Buell, Bertha E. (RN) • Bull, George H. • Buyanoski, Leo H. • Callahan, Clarence J. • Robert E. • Cartona, Charles • Casey, Joseph B. • Cleveland, Vincent G. • Clinton, Charles W. • Coburn, John C. • Conopask, Harold J. • Cwek, Stenti • Czaplicki, Wladyslaw • Daley, Anthony • Dalton, Peter F. • Degnan, Charles J. • Dewell, Dudley P. • Donahue, John M. • Donovan, Charles M. • Duke, Peter P. • Edwards, Frank • Evans, F.M. • Flanagan, William E. • Frank, Cecil E. • Garlenski, Frank • Gibb, John F. • Gill, Edward E. • Gleason, John C. • Goric, Raymond D. • Gosinski, Stanley • Goski, Frank T. • Goski, Joseph A. • Govotski, Vincent • Griswold, George E. • Hall, Clarence A. • Hall, Raymond W. • Hanley, Walter S. • Harbert, Michael • Harbert, Otto A. • Hargraves, Clyde R. • Harold, William W. • Hawkins, Louis P. • Hill, Harrison W. • Hodkouski, Adolph S. • Hoffman, Otto E. • Hogan, Thomas J. • Hough, Floyd E. • Hough, W. Robert • Hoyting, Edward J. • Hyde, Frederick R. • Ikniowski, Frank • Jablonoski, Walter • Jobs, Emil • Johnson, George S. • Jones, Edward • Judd, Nelson S. • Judd, Paul I. • Kamens, Henry W. • Kamens, Otto E. • Kaschak, Julius • Kelley, James • Kelley, William D. • Kenna, Tasia C. • Kinne, Clarence A. • Klosowski,
3. Left Tablet
James • Konopaske, Otis A. • Koprowski, Casimir • Koss, Eric G. • Koss, Ernest R. • Krasicki, Adam • Krause, Edward • Krempski, Stanley • Kremski, Alex • Krenicki, Alek • Lackmann, Alfred B. • Lackmann, Ralph S. • Lawton, Richard J. • Lazaroski, Stephen J. • Lazaroski, Waddic • Leach, Richard S. • Lumpkin, Lester U. • Lumpkin, William E. • Mack, John J. • Mahoney, Clarence • Mahoney, Clifford E. • Mahoney, Harry R. • Marshall, Leon S. • McClellan, Walter L. • McEnany, Elizabeth (RN) • McEnany, Joseph J. • McInery, Timothy • McKensie, Dalbert • Mendelsohn, Lawrence • Miller, Lawrence • Miller, Jacob • Miller, Theodore D. • Morea, Frank • Muraski, Stanley • Murawski, Joseph • Murnane, Edward M. • Murnane, William J. • Neumann, Edward A. • Neumann, Edward F. • Neumann, Gustave H. • Niesiobecki, Anthony J. • Niesiobecki, Paul • Norton, George B. • O'Connell, Myron F. • Olie, Michael M. • Olie, Peter J. • Ostroski, Vincent • Pelkey, Paul C. • Pellerin, Emile • Perry, George M. • Perzanoski, Joseph • Perzanowski, Francis • Perzanowski, Stanislaw • Ploski, Stanley • Pond, Dwight W. • Popko, Alexander S. • Poynton, Thomas G. • Proch, Leopold A. • Prystupa, Joseph • Redlowski, Teofil • Regula, Michael • Rice, Albert E. • Rinas, Rudolph • Ristow, Edward H. • Robbins, John E. • Rohe, George J. • Rondeau, George W. • Rozensky, Roman • Ryborczouskas, Mikal • Sabo, Charles • Salmon, Theodore
4. Right Tablet
F. • Schening, Adolph • Schneider, Irving C. • Schultz, Gustav L. • Scott, Walter M. • Scoville, Leon R. • Shelton, George • Shofner, William P. • Sikorski, Frank • Skilton, Earl W. • Slee, Major M. • Spielman, Joseph K. • Steinberg, Emil W. • Stieler, Fred H. • Stone, Adam • Striegle, Joseph W. • Strupp, Samuel A. • Suiklos, John • Szemplinski, Mieczyslew • Taylor, Royal E. • Taylor, William W. • Thornton, William E. • Tolles, John W. • Tomlinson, Jason • Verchot, Frank J. • Viering, Albert F. • Walker, Harry J. • Wellman, Homer G. • Welsh, Joseph • Werner, Adolph • Werner, Emil • Werner, Julius O. • White, Benjamin H. • White, Clarence O. • White, Francis D. • White, Jay D. • Whittier, Horace R. • Wilcox, Horace B. • Witik, John • Wolcott, Ellsworth A. • Woodruff, George H. • Woodward, Harold B. • Wunderlich, Carl D. • Wunsch, William F. • Wyscenski, John J. • York, Frank • Zavorski, Stephen A. • Zdanowicz, Frank • Zeiner, Clarence E. • Zeranski, Victor
World War II
Adamowich, Peter • Adkins, Lawrence A. • Alexander, Alfred A. • Ames, Robert F. • Anderson, Carl V. • Anderson, George E. • Andrash, Michael • Andrash, Nicholas • Andrash, Peter • Andrash, Stephen A. • Armbruster, Laverne M. • Ashton, Henry • Atwood, Frank W. • Augustyn, Thaddeus F. • Austin, Arthur H. • Auswald, Otto L. • Axelby, Francis M. • Axelby, Raymond E. • Bacon, George E.,
5. Plymouth Veterans Monument
Jr. • Baldwin, Charles W. • Baldwin, John P. • Baldwin, Terry T. • Banas, Leo T. • Bandish, Joseph • Banulis, Bernard W. • Banziruk, Daniel • Banziruk, Harry • Barnes, Louis G. • Barry, Edward F. • Bartnikowski, Stanley P. • Basalyga, Harry • Bates, Norman R. • Batterton, James C. • Becker, Charles N. • Bednarski, Mitchel S. • Bednarski, William A. • Belis, Daniel P. • Belonick, Anthony S. • Belonick, John • Belonick, Michael • Belonick, Steven • Belonick, Bemis, Leon E. • Bengston, Walter J. • Benoit, Earl J. • Biernacki, Zigmund P., Jr. • Bilycia, Harry • Bilycia, Steven • Biscoe, George • Blake, Edward P. • Blake, Harold L. • Blakeslee, Frank A. • Blekis, Anthony P. • Block, Harold E. • Blum, Arthur F. • Blum, Constant W. • Blum, Eugene C. • Blum, H. Curtis • Blum, John C. • Bobinski, Edmund W. • Bobinski, Zenon A. • Bobyk, Alexander • Bobyk, Daniel N. • Bobyk, Nicholas • Boles, Julia A. (RN) • Bondeson, Russell C. • Borawiak, Mitchell J. • Borawiak, Myron L. • Borkoski, Edmund S. • Borkowski, Felix C., Jr. • Bosch, Joseph J. • Boyington, Charles A. • Breitkreutz, Alfred H. • Breitkreutz, Theodore R. • Bright, Arthur J. • Bright, Harold R. • Brink, Eugene D. • Brink, William H. • Brown, Donald E. • Brzeski, Anthony L. • Brzeski, Francis • Brzeski, Henry P. • Brzezenski, George J. • Budnick, Felix J., Jr. • Budzienski, Casimir W. • Buell, Franklyn F. • Buell, Sterling A. • Bukowski,
6. Plymouth Veterans Monument
Chester J. • Bukowski, Henry S. • Bukowski, William D. • Bull, Robert F. • Bull, Russell F. • Bull, William C. • Burke, John • Burke, Walter • Bugh, Walter E. • Bushnell, Claude H. • Bushnell, Florence E. • Bushnell, Howard I. • Bycoski, Walter H. • Callahan, C. Burger • Carlson, Evans F. • Carrigan, John T. • Cartona, Fred • Ceuch, Michael • Chaplick, John J. • Chelchowski, Thaddeus F. • Chesney, James W. • Chizinski, Chester B. • Chizinski, Leo J. • Chizinski, Stanley • Chmieleski, Edwin S. • Chmielewski, Walter W. • Christophy, John P. • Christophy, Paul • Cichon, John G. • Ciesielski, Chester E. • Clark, Lewis F. • Cleaveland, Walter E. • Conopask, Donald E. • Cook, Myron J. • Cook, Robert H. • Cook, Robert L. • Cox, John A. • Cunningham, William H. • Cwiek, Mitchell S. • Cwiek, William S. • Czaplicki, John • Czaplicki, Stanley F. • D'Ambrosi, Ernest W. • D'Andrea, Anthony E. • Daniel, John G. • Davis, Frederick J. • Davis, George T. • Davis, Vernon R., Jr. • Dawiczyki, Joseph A. • Day, Harold W., Jr. • Day, Worden F. • Degnan, Kenneth F. • Degnan, Michael J. • Delay, Alfred M. • Delay, Henry F. • Delpha, Harold F. • Dietlin, Emil J. • Dolecki, Edmund W. • Dolecki, Vincent S. • Dovitski, Aloysious A. • Drzewiecki, Chester T. • Dubansky, Frank • Dubnanski, Horace • Dubnansky, John • Dudik, Sophie • Duff, Annabelle M. • Duffy, Lester C. • Duffy, Philip F. • Duffy, Thomas J. • Duke, George • Dziedzic, Alexander • Dziedzic, Benjamin B. • Dziedzic, Edward J. • Dziedzic, Henry I. • Dziedzic, Lewis A. • Dzielenski, Eugene S. • Dzielinski, Bernard P. • Dzielinski, Casimir • Dzilenski, Lucien K. • Dziobek, Edmund J. • Eden, Edgar L. • Edwards, Florence H. • Ellis, Howard M. • Elsdon, William A. • Embros, Henry B. • Evenden, Clayton L. • Fedoronno, Daria (RN) • Fedoronko, Nadia • Feskanin, Arthur P. • Fetzko, John J. • Filipiack, Michael • Fill, John • Finan, Paul W. • Finan, Robert B. • Finkenzeller, William C. • Flynn, James F. • Ford, Carlton J. • Galpin, Elgie L., Jr. • Galpin, Milo L. • Gapski, Heronim S. • Garber, George • Garber, Joseph • Garber, Peter • Garlenski, Stanley C. • Gaylord, Irving R. • Geer, Daniel F. • Gibb, Francis J. • Gifford, Myron V. • Giguere, Ernest A. • Gladych, Frank • Glowa, Metro • Glowa, Michael • Gnitzcavich, George J. • Golnik, Emil H. • Gorski, Joseph • Goscinski, Henry J. • Gosinski, Francis E. • Gosinski, Teddy S. • Gotlibowski, Richard P. • Govatski, Frank L. • Govatski, Vincent L., Jr. • Grapkoski, Armand • Greenlees, Charles G. • Greger, Adolph W. • Grela, George J. • Greatorex, Stephen F. • Grodecki, Stanley J. • Grodecki, Zenon J. • Gromoshak, Alexander • Gromoshak, John • Gromoshak, Peter • Gromoshak, Thomas • Gromoshak, Walter • Grossman, Frederick W. • Grossman, Henry • Gudaitis, Edward A. • Gudaitis, John J. • Gurski, Stephen • Gustafson, Truman W. • Haase, Theodore W. • Hagaman, Philip A. • Hall, Robert R. • Hall, Walter J. • Hanley, J. Bainbridge • Hannabry, Edmond B. • Harbert, Adam W. • Harbert, Otto A., Jr. • Hardisty, Harold G. • Hart, George H. • Hasko, Harold W. • Hawes, Herbert B. • Hawkins, Marjorie A. • Hein, Erick K. • Hein, Emil A. • Heresko, Norman W. • Higgins, Frederic H. • Hoffman, Raymond R. • Hrabsky, Nellie (RN) • Hubbard, Charles F. • Hubbard, George E. • Huff, Oscar W. • Huff, Richard R. • Huff, Rudolph H. • Hurier, Simon • Ives, Edwin R., Jr. • Jablonowski, Alex S. • Jackuboski, Henry T. • Janser, Edward J. • Jarosz, Frank • Jenkins, George L. • Jenkins, Thomas W. • Johnson, Arline M. • Johnson, Arthur J. • Johnson, Charles R. • Johnson, George E. • Johnson, Harold M. • Johnson, Howard S. • Johnson, Sumner W. (CH) • Johnston, John W. • Kablesh, Harry S. • Kablesh, William S. • Kalinoski, John W. • Kamens, Charles O. • Kamens, Edward C. • Kaniewski, Joseph C. • Kantorski, Chester M. • Karlonas, Charles W. • Kaschak, Michael, Jr. • Kasper, George • Kasper, Joseph R., Jr. • Kazmierski, Stanley J. • Kearney, Francis X. • Keefe, Edward T. • Kelley, John F. • Kennison, Philip L. • Kensiski, Chester • Kiejna, Joseph S. • Kirkby, Carl E. • Klaneski, Henry J. • Klaneski, Joseph R. • Klaneski, Stanley A. • Klaneski, William J. • Kleindienst, Edward J. • Kleindienst, Henry M. • Kleister, Albert H. • Kleister, Arthur D. • Klepach, Alex J. • Klepach, Harry H. • Klepps, Alfred H. • Klepps, Gerhardt O. • Klepps, Robert E. • Klepps, William R. • Klimanoski, Chester L. • Klimanoski, Leo H. • Klimanoski, Stanley • Klimanowski, Waddic J. • Klimas, Vincent A. • Klimkoski, Andrew • Klimkoski, John • Klimkosky, Fred • Knox, Maynard R. • Kobylas, Joseph T. • Kohanski, Kasmir S. • Kohanski, Stanley J. • Konitski, Alexander E. • Konopaske, Otto T. • Konopka, Chester H. • Kopcha, Michael • Kopcha, Samuel M. • Kornacki, Henry A. • Kornacki, Stanley J. • Kornacki, Stella T. (RN) • Korotie, Joseph L. • Korotie, Peter L. • Koss, Albert E. • Koss, Arthur E. • Kostyk, John • Kostyk, John S. • Kostyk, Michael S. • Kovaleski, Joseph S. • Kowalczyk, Samuel A. • Kowalczyk, Stephen • Kowaleski, Peter J. • Kowaleski, Walter • Kowalski, Bernard W. • Kowalski, Edward S. • Kowalski, Leopold J. • Kowalsky, Leon P. • Kozikowski, John S. • Krajewski, Anthony • Krampitz, George A. • Krampitz, Reinhardt O. • Krasiski, Joseph • Kraucalis, John V. • Kraucalis, Joseph J. • Krauchalis, Margaret • Krause, Ellsworth H. • Krause, Wilfred W. • Kremski, Henry J.

[ right tablet ]
World War II
Krenicki, John • Krenicki, Joseph T. • Krenicki, Max • Krenicki, William, Jr. • Krenisky, Anthony P. • Krenisky, William P. • Kreske, Janet M. • Kreske, Walter M. • Kriniske, Peter • Ktinitsky, John • Kristofik, Michael • Krosnicki, Henry A. • Krulicki, Stanley F. • Kucenski, Edward W. • Kucharski, Kasmier J. • Kucharski, Stanley J. • Kucinskas, Charles L. • Kucinskas, Donald • Kucirka, Alexander • Kulasenski, Henry • Kulesa, Charles K. • Kuskoski, Vincent C. • Lake, Irving Y. • Lamontagne, William J. • Laoman, William E. • Lawrence Roche, Antonio • Laser, Earl A. • Laser, Edward L. • Laser, Henry F. • Lass, Raymond • Lass, Richard J. • Lavenski, Henry A. • Lawton, Elizabeth • Lazaroski, Joseph G. • Lazaroski, John W. • Leavy, Charles E. • Lecko, Konstanty • Lecko, Peter • Lee, Edward M. • Levandoski, Edward S. • Levandoski, Walter J. • Levandoski, William J. • Lewandoski, Joseph A. • Linnell, Everett L. • Lipski, Henry M. • Lipski, Richard A. • Lister, Ruth C. • Litke, Walter E. • Lockshire, George I. • Lojewski, Henry J. • Lounsbury, Clarence D. • Lukasewski, Edwin N. • Lukasewski, Thadius • Lukaszewski, Mieczslaus • Lumpkin, Everett A. • Lyga, Alexander Z. • Lyga, Arthur D. • Lyga, Daniel • Lyga, Frank • Lyga, Metro • Lyga, Metro L. • Lyga, Michael Z. • Lyga, Samuel • Lyga, William Z. • Mac Burney, Melvin C. • Mackiewicz, Chester • Machiewicz, Edward B. • Mackiewicz, Henry • Mackiewicz, Lewis W. • Maddic, Joseph • Makowski, Edward T. • Marino, Edward J. • Markovich, William D. • Marrone, Thomas, Jr. • Marsh, Hayden R. • Marsh, Wallace N. • Maskaitis, Henry • Maskaitis, Kasmir W. • Maslak, Chester Z. • Maslak, Edward Z. • Maslak, Victor F. • Mason, Wesley A. • Mathes, Frederick T. • Mathes, Philip D. • Mathes, Stuart W. • Mattoon, Edward S. • Mc Bride, Walter • Mc Donough, Thomas F. • Mc Enany, John P. • Melenski, Emil S. • Melius, Frank C., Jr. • Michalik, Eugene A. • Michalik, Eugene S. • Miller, Theodore A. • Miner, Norman R. • Minor, Robert G., Jr. • Minor, Roberta • Mordella, John • Morse, Robert L. • Mosakowski, Henry • Moylan, Arthur R. • Moylan, James J. • Moylan, Robert W. • Moylan, Timothy F. • Mozelak, Alexander G. • Mozelak, Andrew G. • Mozelak, Joseph G. • Muchka, John, Jr. • Murawski, Felix F. • Murawski, Felix J. • Murawski, John T. • Murphy, Joseph M. • Musante, Joseph S. • Mykalosky, John F. • Nelson, Richard H. • Nelson, William A. • Nicholls, Clarence L. • Niesiobedzki, Henry W. • Nodine, Louis W. • Norton, Elmer W. • Norton, Earle E. • Norton, Homer G. • Norton, Leslie W. • Norton, Vernon C. • Norton, William E. • Nypert, Henry J. • O'Hazo, Walter J. • Olie, Conrad H. • Olmstead, Truman R. • Orloski, Chester S. • Orloski, Edward C. • Ozga, Charles • Palau, Otto G. • Palmer, Forrest C. • Panchak, John • Panchok, Joseph • Parylovich, John • Parylovich, Walter W. • Pastyrnak, Myron J. • Pastyrnak, William A. • Pastyrnak, William P. • Patterson, Earl C. • Pawelchak, John J. • Pawelchak, Milo R. • Perillo, Ralph • Pescarmona, Charles • Peterson, Walter W. • Daniel R. • Petke, Edward J. • Petke, Emil A. • Petke, Walter G. • Piotrowski, Regina A. (RN) • Piotrowski, Theodore F. • Plawecki, Adolph L. • Pleva, Eugene M. • Pleva, Joseph S. • Ploga, Bernard • Plumb, Gilbert A. • Plumb, Wendell F. • Pohlod, William • Pomianowski, Edward G. • Pond, Edgar W. • Pond, G. Philip • Popko, Harry S. • Porugznick, Michael • Potoski, Michael L. • Pratt, Randall U. • Pratt, William W. • Prill, Fred V. • Prill, George F. • Prisloe, John • Prisloe, Michael • Proch, Richard A. • Prock, Ruben S. • Witik, Alexander • Quayle, Emil J. • Queor, William R. • Rasmussen, Frank T. • Ray, Robert E. • Rewak, John • Rice, Ferdinand M. • Riendeau, Irving F. • Riendeau, Raymond J. • Robbins, Warren A. • Rodjenski, Edward S. • Theodore F. • Rohe, George J., Jr. • Roman, Edward S. • Rood, Ronald N. • Roskosky, Howard V. • Ross, Robert D. • Rozenski, Vincent W. • Russell, Clifford S. • Ryan, Francis J., Jr. • Ryan, Joseph G. • Rybaczewski, John J. • Sadoski, Zigmund B. • Salmon, Charles M. • Sarachun, John • Sarachun, Michael J. • Sarnowski, John J. • Sarofin, John • Sarofin, Joseph • Sarojak, Alex • Scepankoski, Alfonse A. • Scheppard, Stuart J. • Schermerhorn, Duane C. • Schermerhorn, Quentin L. • Schilling, Averitt E. • Schilling, Robert W. • Schroeder, Ivan S. • Schubert, Albert F. • Schubert, Edmund • Schubert, Erhart F. • Schubert, Henry E. • Schultz, Albert C. • Schultz, Erwin • Schultz, Walter F. • Schwanka, Reinholdt W. • Scopino, Biagio • Scopino, John A. • Scopino, Orlando M. • Scopino, Thomas A. • Scoville, Chester E. • Scribner, George C., Jr. • Sczawinski, Raymond • Sczawinski, Walter J. • Seeley, Harry R. • Seibert, Albert J. • Sejerman, Andrew T. • Semiatkaska, Walter P. • Senetcen, Alex • Senetcen, Louis • Shewchyk, Steven • Ciemniecki, Stanislaw • Siemiatkoski, Felix T. • Siemiatkoski, Nelson S. • Sienski, Dominic F. • Sienski, John W. • Skilton, Lewis E. • Sklenk, Thomas E. • Skoczylas, John • Skoczylas, Joseph • Skoczylas, Theodore • Skrupsky, Metro • Slesicki, Stanley A. • Slevinsky, John, Jr. • Slevinsky, Steven J. • Slivinsky, Jacob W. • Snell, David L. • Soboski, Daniel J. • Sorochak, Alexander • Sorochak, Myro • Southward, John W., Jr. • Spielman, Bertha K. • Spielman, Francis D. • Stafstrom, Gustave T. • Stashenko, Steven • Steele, Marshall B., Jr. • Stefanski, Theodore J. • Stesienko, Frank J. • Stesienko, Harry • Stone, Albert E. • Stremel, Arthur E. • Suchinski, Vincent M. • Susidko, Myron • Swicklas, Adolph E. • Swicklas, Bernard J. • Swicklas, James G. • Swierczynski, Leo J. • Swiklas, Peter • Sylvester, John A. • Szubka, Frank E. • Szulkowski, Stanley Z. • Szulkowski, Joseph B. • Szulkowski, Marion • Tanski, Frank V. • Taylor, Rollin W. • Taylor, Vance A. • Thibeau, Winston C., Jr. • Thomas, Charles W. • Thompson, Arthur E. • Tichanski, Alex • Tichanski, John • Tichanski, Paul • Tichon, Dennis • Tichon, John • Tichon, John K. • Tolles, Robert R. • Tolles, Robert W. • Tomalski, Theodore S. • Truskoski, Benjamin B. • Truskoski, Leon W. • Tyler, Edward C. • Tyler, Lawrence C. • Tyminski, Frank • Utman, Ronald • Valentine, Edward H. • Valentine, James L. • Valentine, Robert J. • Visconti, William A. • Wadman, Duncan A. • Wagner, Frederick A. • Wagner, John H. • Walden, Kaye S. • Walendoski, Aloysius W. • Walendoski, Edward S. • Walendoski, Louis F. • Wartonick, John • Wasley, David L. • Weeks, Kenneth J. • Weeks, Raymond J. • Weeks, Wilson J. • Wellman, Arnold F. • Wheeler, Russell D. • White, Dean M. • White, John E. • Whitford, Harvey R. • Whitman, Frank L. • Widen, John V. • Widun, Vincent J., Jr. • Williams, Allen H. • Williams, Carl F. • Williams, Thomas J. • Wilson, Arthur S. • Witkoski, Zigmund J. • Witick, Michael • Witick, William • Witzke, Harold E. • Wollenberg, Albert N. • Woods, William C. • Wozenski, Edward F. • Wrettick, Samuel • Wrettick, Stephen J. • Wroblewski, Daniel E. • Wroblewski, Theodore • Wunsch, Gerhardt A. • Yacawych, William • Yatsenick, Joseph • Yatsenick, Stephen • Young, Frederick R. • Zagurski, Edward K. • Zagurski, Joseph M. • Zagurski, Lawrence H. • Zagurski, Walter S. • Zakreski, Henry L. • Zalaski, Edmund J. • Zbikowski, Francis W. • Zeiner, Beatrice A. • Zepecki, Chester • Zmijewski, Boleslaw F. • Zukowski, Stanley J. • Zukowski, Theodore J. • Zumbroski, Bernard A.
Korean War
Adamski, Joseph • Anderson, Kenneth G. • Anderson, Richard L. • Anderson, Roland A. • Andrews, Richard C. • Armbruster, Leslie W. • Ashley, Robert E. • Ashton, Henry J. • Assard, David G. • Assard, Gerald L. • Baillargeon, Normand R. • Baillargeon, Roland L. • Barbour, Robert A. • Blekis, Vito P. • Bombard, Charles R. • Borkowski, Edward F. • Borkowski, Elizabeth M. • Borkowski, George C. • Brazee, Francis E. • Brink, Theodore E. • Chartier, Roland H. • Checovetes, Joseph S. • Christophy, Alexander M. • Ciesinski, Waclaw • Clark, Kenneth A. • Conway, William J. • Cook, Kenneth • Czaplicki, Erwin T. • Darzen, John A. • Davis, William W. • Degnan, James M., Jr. • Degnan, Richard G. • Dolecki, Walter F. • Doner, Verne A. • Doty, Gerald E. • Dovitski, John H. • Du Bois, Richard N. • Dziedzic, John E. • Ericsson, Walter C. • Evanoski, Michael J. • Fecher, Louis A. III • Fedorovich, Edward • Filipiak, Steven • Galpin, Leon J. • Gibbon, Paul K. • Gibbon, Walter J. • Gilbert, Birdsey A., Jr. • Gleason, William T. • Gogolewski, Myron H. • Gollin, William • Goodfield, Ronald O. • Goodsell, Richard E. • Goslicki, Valerian J. • Govotski, Raymond S. • Govotski, Richard C. • Grabelski, Bernice B. • Grabelski, Carl J. • Gudaitis, Frank A. • Haas, Alfred J., Jr. • Hagaman, Valdon P. • Hallock, Dwight G. • Hamel, Robert R. • Hamesovich, Daniel E. • Harbert, Barbara G. • Harbert, Henry G. • Harbert, William E. • Hart, Judson R. • Hart, Kenneth C. • Hart, Wallace F. • Hine, Arthur N., Jr. • Hriceniak, John • Huff, Wilfred F. • Huria, Peter, Jr. • Isbrecht, Eugene L. • Jay, Joseph P. • Johnson, Arthur S. • Kalinoski, Raymond A. • Kamens, Roland A. • Kamens, Walter F. • Kantorski, Joseph W. • Kazmierski, Joseph E. • Keily, William R. • Kelley, Stillman V. • Kolakoski, Henry E. • Konopaske, Raymond E. • Kozma, Emerick • Krajewski, Joseph E. • Krajewski, Theodore W. • Kratzle, Carleton R. • Krause, Howard H. • Krenicki, Steven T. • Kulesa, Eugene J. • Kulesa, Kazmierz • Kuskoski, Edward F. • Lawrence Bonte, Donald A. • Lambert, William C., Jr. • Lampron, George E. • Lamy, Donald M. • Lamy, George L., Jr. • Langdon, George W. • Lass, Frank J., Jr. • Lecko, Walter • Lourie, Richard T. • Lukasiewski, Zygmund M. • Mac Dermid, John T. • Majersky, Stephen V. • Marcinkowski, Edmund S. • Marcotte, Gaston G. • Markovich, John F. • Markovich, William J. • Marlak, Francis • Marlak, George • Maskaitis, John E. • Maslak, Victor • Mason, Richard T. • Mathes, Alva F. • Maxwell, William J. • Mullenite, Eugene G. • Newton, Howard d. • Nicholls, Robert f. • Norton, Donald i. • Ososki, John l. • Panasuk, steven • Paoletti, Frank j., Jr. • Pasternak, John p. • Pelehach, Francis • Pelz, Robert • Platt, Francis m., III • Plawecki, Walter H. • Porter, Walter E. • Porucznick, Peter • Pratt, Edwin A. • Pratt, Seth M. • Prill, Joseph E. • Queor, Kendall K. • Queor, Milton W. • Renick, Russell S. • Richmond, James R. • Rode, Donald D. • Rohe, Robert T. • Roskosky, Richard S. • Rozenski, John J. • Schilling, Marvin J. • Schultz, Royden C. • Scoville, Almon S. • Scoville, Armand E. • Sekorski, Henry S. • Shaw, Frederick B., Jr. • Smith, Alden P. • Smolinski, Richard C. • Sorochak, Louis • Stevens, Michael • Suchinski, Joseph • Suchinski, Walter M. • Sutter, Richard C. • Swierczynski, Frank E. • Thompson, Dorwin P. • Towne, John J. • Towne, Thomas F. • Valentine, Raymond T. • Wadman, Roger D. • Wagner, Robert R. • Warkoski, Edmund • Warkoski, Henry • Wartonick, William • Weeks, William E. • Werkheiser, Donald R. • White, Bryce E. • White, Robert H. • Williams, Bernard J., Jr. • Williams, Walter A. • Wojenski, Joseph V. • Wojtusik, Robert H. • Wojtusik, Vincent J. • Yaroshefski, Robert E. • Zalaski, Raymond W. • Zukowski, Anthony R. • Zukowski, John K. • Zukowsky, Alfred C.