Barnstable in Barnstable County, Massachusetts — The American Northeast (New England)

War Memorial

Lest We Forget
In Memoriam
★ Gilman, Raymond E.   ★ Luomala, Otis   ★ Thomas, Dennis

World War I
Anderson, Charles S · Atwood, Neil · Baker, Stanley · Benson, Aubrey C. · Bodfish, Edward H. · Bodfish, Louis O, · Carter, John E., · Childs, Alden B., · Crocker, Lester R., · Doane, Robert H., · Field Harvey J., · George, Anthony, · Lunquist Eric · Mulvey James E · Oliver, George · Oliver, John B., Jr. · Perry, Henry · Silva, Anthony A. · Silva, Manuel A. · Snow, Palmer P. · Stevens, Clarence E. Jr. · Stevens, Percy C. · Wirtanen, Martin · Wright, Herbert A.

World War II
Ahonen, Toivo A. · Aittaniemi, Raymond J., · Aittaniemi, Francis A., · Aittaniemi, Frederick A., Atwood, Charles H. · Atwood, Frederick A., · Atwood, Harry N., · Blossom, Jean E., · Carlson, Roger E., · Childs, Roger E., Childs, Alfred W., · Conant, Frederick D., · Cudworth, Raymond N., · Davidson, Harry E., · Davidson, John D. · Davidson, Rudolph, · Davis, Joseph S. Jr., · Davis, Clarence E., · Davis, Manuel H., · Davis, Louis A., · Fernandes,
Abel M., · Fernald, Charles M. · Field, Gordon,, · Field, Harvey Jr., · Field, Donald H., · Field, Roger F., · Gonsalves, Clarence H., · Groop, Peter, · Hakkarainen, Olavi, · Holway, Harry Jr., · Harju, Weikko, · Harju, Herbert F., Johnson, Edward F., · Johnson, Francis A., · Johnson, Frederick B., · Johnson, Neio T., · Jordan, Jack B., · Kittila, Kalle A., · Krook, Elise, · Lahteine, Adrian A., · Lahteine, Francis A., · Olga R., · Lahteine, Robert D. · Lampi, Reino A., · Lampi, Tauno E. · Lampi, Wilho E., · Leeman, Samuel R. · Marki, Frederick E., · Marki, Howard L., · Marki, Paul F., · Marki Thomas A., · Marki, Wilho A., · Manni, Kaarlo Jr., · Manni, Lauri V., · Manni, Uno J. · Nickula, Francis A. · Nickula, William, · Nickula, John A. · Peltonen, Irving A., · Prada, Edward A., · Pye, Elmer, · Pye, Henry, · Ranta, Taisto E. · Ranta, Tarmo E., · Rose, Manuel J. Jr., · Salo, Robert V., · Salo, Carl, · Salo, Henry Jr., · Sancha, Joseph A., · Sears, Ralph E., · Sulkala, Kalervo, · Sundelin, Varma T., · Sandelin, Joel T., · Syriala, Paul D., · Thomas, Richard E., · Wheeler, Harold W., · Wheeler, Herbert W., · Wheeler, Robert P., · Wiinikainen, Albert R., · Wiinikainen, Andrew N., · Wiinikainen, David J., · Wiinikainen, Emel E., · Wiinikainen, George, · Wiinikainen, Harold, · Wiinikainen, Martin E.

Merchant Marine
Atwood, Paul, · Oliver, John, · Stevens,