Purcell in McClain County, Oklahoma — The American South (West South Central)

Desert Storm Honor Roll

Inscription.

Michael A. Adams · James Ayers · Terry Blount · Mark Bradley · Paul Bradley · Mickey Baker · Buck Branum · Tony Burleson · Jeff Burton · Mike Combest · Curtie Compton · Mark Corley · Larry Coulter · Billy Delaney · Robert D. Dillard · Mike Eaton · Manning Farley · Kirk Gibson · Timothy Godwin · Larry Henderson · Vernon Hoehn · Terry Horner · Todd Huish · Sam Hunt · Kyle Jennings · Tom Klepper · Scott Lamirand · Brian E. Leham · Tommy Long · Matthew Lorenz · Johnny Lucas · Gene Luper · Scott Mancillas · Paul Moore · Darrell Morgan II · Alva Pace · Matt Pierce · Steve Potemba · Darin Raines · Michael Rousey · Scott Sawyer · Keith Sharp · Todd Shobe · Ross Shore · Scott Tarrant · Leah F. Tompkins · Douglas Thompson · Jimmy Tyler · Rodger Wadley · Michael James Wells · Barry West · Brian West · John West · David Whitfield · Robert D. Williams · Lewis Williams · Ann Wolfgram · Mark T. Wright · Steve Yates · Gene Yandell

2. Santa Fe Plaza