Chester in Randolph County, Illinois — The American Midwest (Great Lakes)

War Memorial

Gabriel Jones • J R Strother Jones • Samuel F. Jones

World War I

George Cheslick • Alva Courier • Ruben T. Cressey • William Diefenbach • Arnold Henderson

World War II

Harry Allison • Jack Atchison • Eugene W. Been • William Beisner • Fred Borgard • John Born • Byron Boyington • Harrell D. Brandon • George Choate • Gordon Louis Cohen • Kenneth Demick • Clyde I. Eggemeyer • Robert Finley • William Gerberding • Leslie Hoppel • Harold Hornbostel • James Howie • Gerald Johnson • Albert E. Kirk • C. Alfred Koehler • Walter Koopman • Alvin Kueker • Sylvester Lorenz • Maurice Lynch • Eddie Mabuce • Harry McGuire • Berton Phegley • Gilbert Prosek • Wilbur E. Rader • Ted Rutherford • Leonard Siemers • George R. Taylor • Albert Williams • Roger Williamson • George Wittenbrink • Jerome Wolshock • Jesse C. Yankey

Korea

Kenneth Bodeker • George Holloman • Forrest B. Nance • Delmar L. Petrowske
• Harry Gene McDonough

Vietnam

Frederick Allmeyer • James Cowell • Kenneth Frazer • Gary Koch • Michael McAdoo • Charles Rader • Philip Summers • Bruce Welge

2. War Memorial
Marker is located at Gazebo Park.