Near Albright in Preston County, West Virginia — The American South (Appalachia)

Mt. Moriah Cemetery Veterans

John S. Martin

Civil War
Daniel H. Martin • Lewis Smith • Joel Titchnell • James Martin

World War I
Francis H. Ault • Solomon C. Burch • Guy Crane • Emory Ervin • Silas M. Fike • Artie Graham • Ray Graham • Willie R. Liston • Bruce Martin • Dayton A. Wilhelm

World War II
Benjamin Burch • Eugene E. Catlett • Ralph B. Catlett • William W. Conner • Albert Deberry • Willis Ray Forman • James E. Gerken • Archie P. Groves • Charles L. Groves • Charles V. Liston • ★ Darwin W. Liston • Edwin R. Liston • Elmer D. Liston • Marshall W. Liston • Ralph Dwight Liston • Marvin B. McCoy • Glennis H. McNear • Tony R. McNear • Vernon W. Martin • Charles L. Mersing • William R. Metheny • Albert W. Miller • H. Eugene Miller • John Netro Sr. • James C. Reckart • Wilford M. Scott • Clifford P. Spangler • Russell F. Sypolt • Samuel A. Taylor • John R. Walls • Frank L. Wickwire • Charles W. Wilhelm Jr. • Earl M. Wilhelm • Donald F. Graham • Herman Durr • Robert L. Ault • Homer Adams

Korean War
William Lee Albright • Arthur D. Holbert • Kenneth R. Martin • Charles D. McCarty • Carl Max Messenger • Gerald Lee

Graham • Willard G. Teets • J. Everett Titchnell • Junior P. Liston • Donald E. Miller

Vietnam War