Maumee in Lucas County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Maumee Honor Roll

World Wars I-II

World War I
Pvt. William Charter • Sgt. Charles E. Doyle • Pvt. Paul D. Cone • Pvt. Henry Austin

World War II
Major Frank George Aigrisse • Pfc. Paul Billmaier USMC • Pfc. William Warriner Brown • 1st. Lt. Remo B. Canelli • S/Sgt. Richard C. Frankforther • Pvt. George Joseph Geiger • David A. Groll S1G • Lt. Klor Hefner • Staff Sgt. Thomas J. Heilman • Pvt. James R. Hertzfeld • Sgt. Glen J. Hoover • Staff Sgt. George L. Jeffrey • Pvt. William (Bud) Kindberg • 1st Lt. Richard M. Labadie • David B. Morris, M0MM 1C • Kenneth O. Parker, S2C • 2nd. Lt. Robert J. Patten • S/Sgt. Dean H. Sautter • Pvt. Charles Dewitt Saxton • Lt. Erwin F. Schmidt • Pfc. Clarence R. Sherrard • T/Sgt. Lawrence N. Shugar • T/5 John Wayne Terwilliger • Aviation Cadet L. Tom Weaver • Pfc. Robert L. Weissenberger • S/Sgt. G. Norbert White • Pvt. Robert G. Woodburn •

May they rest in peace

Honor Roll