Center City in Toledo in Lucas County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Lucas County World War II Memorial

1. Lucas County World War II Memorial
A

Albert W. Abrams • G. Chanler Acker • Evan C. Acklin • Donald E. Adams • Joseph S. Adamski • Louis Adamski • Theodore L. Adamski • Richard A Ahlman • Frank C. Aigrisse • Eugene F. Aldridge • Charles H. Alexander • Frank E. Aldrich • Louis Alexopoulos • Darrel W. Allen • Clayton E. Amweg • Jerome C. Andrews • John Ane • John A. Ankenbrandt, Jr. • William J. Antoine • Clarence W. Applegate • Frederick J. Apheit • Robert V. Arquette • Herman Ashner • Ceorce Atchley • Casimer J. Augustyniak • William C. Austin • Charles F. Ayres

B

Harland D. Bach • Edward H. Bachler • Floyd R. Bachtel • John H. Baertschi • Casper A. Bacrowski • Robert W. Baillie • Harold R. Baker • Harry F. Baker • Wayne H. Baker • William Baker • Frank J. Balcerzak • Ralph H. Ballmer • William E. Bancroft • Herman J. Bania • Willie J. Banks • Peter Barrick • John J. Barry • Fred A. Bartos • Walter F. Bartz • Wilbur D. Bashaw • James B. Bassett • Frederick H. Bates • James P. Bates • Joseph R. Baughman • Rrexford C. Bauman • Harold W. Baumann • Carleton H. Bay • Orval F. Beard • Leslie W. Beavers • Clarence J. Becker • Alvin S. Beczynski • George O. Bee • Charles W. Beeler • Paul P. Belcik • Eugene E. Bell • Rudolph

E. Belusa • Fred C. Bender • Donald M. Bennett • Martin F. Bennett • Russell H. Bennett • Sherwood Bennett • Wesley L. Benore • Richard D. Bentz, Jr. • Anthony F. Berdinski • Frank B. Bernath • Thomas A. Bernath • James W. Berry • Lawrence J. Berry • Max W. Berry • George J. Betz • Harold R. Bicley • Raymond A. Bicley • Paul A. Billmaier • Walter J. Binda • Milburn L. Bird • Eeugene E. Black • Robert T. Black • Maurice E. Blackmore • Robert R. Blain • James P. Blodcett • William Blond • Robert C. Blossey • Eugene H. Blue • Hill G. Blythe • Robert F. Bodi • Joseph G. Bohner • Paul F. Bohner • R. Brennan Bolan • William E. Boos, Jr. • John R. Booth • Nathan Booth • Bernard E. Borer • John Borkowski • John W. Bost • Edwin F. Bougher • James C. Boxell • Joseph E. Boyak • Henry H. Boyd • Michael J. Boyle • Robert H. Bradley • Lawrence M. Brannan • Robert J. Brehm • Allen J. Breisacher • Charles A. Bremer • Carl L. Breneman • Dale Breneman • James E. Brislin • Dale W. Brock • Baird E. Brooks, Jr. • Harold V. Brooks • Bernard O. Brown • Charles F. Brown • Harry Brown Jr. • John L. Brown • Joseph E. Brown • William E. Brown • William Warriner Brown • Woodson P. Brown • Bert J. Bruen • Richard D. Brunner • William M. Bryan • Richard E. Bryant • Robert A.
2. Lucas County World War II Memorial
Brymer • William J. Budai • William H. Buderus, Jr. • Edward K. Buffington • Lloyd R. Buffington • James B. Buhren • Russell K. Bunker • Michael J. Burcin • Charles H. Burgess • Thomas J. Burke • Stephen J. Burzynski • Raymond R. Bush • William F. Byrer

C

Joseph W. Caddarette, Jr. • Clyde Callihan, Jr. • David J. Cameron • Roy D. Campau • Wilbur F. Campau • Arden F. Campbell • Donald C. Campbell • Remo B. Canelli • Gene E. Canova • Nalter J. Carey • Raymond G. Carley • Edward Carlson • Robert Carson • Paul D. Carvalho • Charles V. Case • Jack A. Case • Walter C. Cassidy • Robert B. Caughhorn • Antonio V. Chacolla • Jake Chandler • Morris S. Chasin • Ramon Chavez • Franklin H. Chesebrough • Hubert W. Chesher • Robert E. Chebher • George Chestnutt, Jr. • Wilbur C. Christen • Raymond L. Christy • John E. Clair • Richard W. Clark • Robert L. Clark • William N. Clark, Jr. • Charles E. Clifton • Charles E. Close • Thomas J. Coci • John Cody • Cornelius W. Coffey • Ollie A. Coder, Jr. • Lawrence M. Coleman • Roger W. Conant • Donald M. Conaway • Ralph F. Conley • R. Jackson Conn • Richard M. Conn • Raymond L. Conrad • Chester D. Conzet • Joseph W. Cook • Robert C. Cook • Douglas R. Corbin • Ralph W. Cordy • Edgar E. Core • John p. Cornelius •

3. Lucas County World War II Memorial
Reon B. Corron • Harold L. Corum • Clifton C. Cottrell • Christopher B. Cousino • Robert H. Cousino • Orrin (Eernest) S. Couts • Harold L. Cox • Jack W. Coy • Robert Craig • Elmer E. Critchell • Clelan O. Cronincer, Jr. • Norman W. Crossley • Thomas D. Crow • Robert F. Croy • George F. Cummincs • Francis R. Curnow • Harry Curnutt • Joseph M. Currey • Clarence W. Curson, Jr. • Ronald J. Curtis • Thomas A. Cutcher • Willard R. Cutcher • Harry A. Czaplinski • Edmund W. Czolgosz

F

John F. Danko • Job Darah • Melvin W. Dauer • Glenn W. Davenport • Edgar E. Day • Clarence D. Deale • Chester S. Decant • Hugh J. Defrees, Jr. • John W. Delahanty • Norman E. Delawder • Thomas E. Dellinger • Robert E. Delong • Julius C. Demko • Lloyd A. Dewell • Harold E. Dickason • Forest L. Dickes • Stewart F. Dickes • Charles A. Dietiker, Jr. • Leo L. Dietz • Hilary C. Dietzer • John M. Dilworth • Oscar W. Dixon • John F. Dochterman • Gerald G. Doences • John Domincuez • Ray E. Donnells • Richard E. Donnelly • Keith C. Doshier • John F. Dreher • Howard J. Driver • Joseph. A. Dross • Lowell A. Drouillaro • Duane W. Drummond • Harold E. Dryer • Bronislaus L. Dupe • Robert W. Dudley • Benjamin M. Duff • Robert A. Dunseth • Donald A. Durivage • Joseph A. Durivage,

4. Lucas County World War II Memorial
Jr. • Raymond Dzierzawski

E

Harold P. Ebner • Glen W. Eckley • Andrew K. Edes • Robert R. Egan • Robert W. Eick • J. Nathan Eiser • Robert B. Ellery • John W. Elliott • William N. Ellis • Robert Enyeart • Donald E. Eppard • Nino J. Espinoza • Maurice Essick • Earl A. Evanoff • Harry Evanoff • George Withrow Evans • Gerald C. Evans • Charles F. Everett • Edward E. Evick, Jr.

F

Harold W. Fackler • Richard M. Fallon • Edward J. Farmer • Raymond E. Fassler • Louis C. Feher • Paul T. Feilbach • Joseph S. Fejes • Steve J. Fejes • Fred E. Fender • Robert V. Fergusont • Paul G. Ferstle • Paul A. Fickes • William U. Finne • Zeh A. Fischer • Robert I. Fisher • James F. Fling • Radul A. Floripe • Carl L. Flowers • Michael Fluhrer • Robert S. Folk • Kenneth E. Follman • Arthur A. Ford, Jr. • Michael J. Fortuna • Charles H. Fosnight • Lendrum A. Foster, Jr. • Lester S. Fought, Jr. • Nelson A. Fought • Robert S. France • Charles Franceschina • Lewis L. Frankforther, Jr. • Richard C. Frankforther • Roman S. Frankowski • David J. Frautschi • Edwin W. Frazier • Harry F. Freeman, Jr. • Forrest J. French • Charles F. Frisch • Warren F. Frisinger • Harold R. Frisk • Louis G. Fritz • Frank B. Frost • Raymond Frybarcer, Jr. • Lloyd W. Funk

G

Robert

D. Gabriel • Robert J. Gagen • Richard R. Gahn • Richard A. Galladqher • Rhomas A. Gallagher • Joseph J. Garard • Donald L. Gawronski • George J. Geiger • Walter H. Geiser • Charles L. Gempel • George W. Georgeff • Robert G. Gerald, Jr. • James N. Gerlach • Edgar L. Gerrard • John N. Gessinger • Jack H. Gibbs • Lloyd P. Gieringer • Howard E. Giffordn • Melvyn B. Gilbert • William D. Gill • James O. Gillen • William F. Gilmore • E. Lavon Ginter • Donald E. Gleason • Harold P. Gleason • Eddie R. Glover • Glenn E. Goede • Ronald Goings • Morris Goldstein • Sheldon G. Goldstein • John D. Gonyer • Barnett H. Goodman • Thaddeus S. Goscintak • Campbell H. Gould • Otto M. Gowen • Joseph E. Gozdowski • Ellsworth A. Graf • Raymond R. Grandowicz • William F. Green • Andrew Gribo, Jr. • William L. Groh, Jr. • David A. Groll • Edwin Goromnicki • Eugene C. Grdse • Jack R. Grdss • Robert G. Gross • Ernest Grossman • Stanley J. Grubinski • Robert C. Gruhler • James E. Guest • Chester A. Gunka • Louis Gutowitz • Stephen J. Guziolek • Charles J. Gwirtz

H

Edward C. Haack • Richard J. Haag • Raymond Rr. Haise • Donald C. Hall • William C. Hall • Russell L. Hamann • Francis M. Hamernik • George N. Hamilton • Harry G. Hamilton • Frank N. Hancock • William E. Hank • Allan E. Hannum, Jr. • Edward C. Hardy • Franklin B. Harpel • Clarence W. Harper • Alvin G. Harrell • Edwin D. Harris • Marcus C. Harris • Nelson L. Harris • Val M. Harris • Paul D. Harrold • Leroy C. Harste • Clarence R. Hart • Charles E. Harvey • Robert R. Hay • Franklin C. Hayward • Leroy J. Heath • Robert T. Heckman • Charles R. Heffelbower • Klor L. Hefner • Donald A. Heidtman • Thomas J. Heilman • Richard H. Helbing • James W. Hendee • Howard C. Henninger • Orville R. Herl • Joseph L. Hern • James R. Hertzfeld • Thomas C. Hester • Robert W. Heyn • Lawrence E. Hicks • John F. Hicgins • Robert E. Hilding • John E. Hile • Charles R. Hill, Jr. • Robert H. Hill • Willard A. Hill, Jr. • Harold G. Hillebrand • Leo S. Hillebrand, Jr. • Daniel V. Hiner • Frank D. Hischke • William J. Hiser • Werner C. Hoff • Jacob L. Hoffman • Robert L. Hofman • William V. Hoilman • Joseph S. Hojna • James G. Holder • Earl T. Holderman • Lloyd S. Holton • Fred E. Holzsghetter • Jack C. Honisko • Wallace J. Hooper • Alfred A. Hoover • Glen J. Hoover, Jr. • George T. Hopfield • Jasper N. Hopkins • Charles D. Housel, Jr. • Dallas E. Housholder • Edwin D. Howard • Joseph F. Howard, Jr. • Stanley C. Howard • Jack D. Howe • Mike Hrivnak, Jr. • Ivan B. Huckle • Lloyd R. Hudson • Robert C. Huff • Charles J. Hughes • Henry L. Hummer • Robert L. Hummer • R. Willis Humphrey • Robert F. Hunter • Richard E. Hyatt

I

Robert W.Infalt • Eldon C. Irwin

J

Vincent R. Jackowski • William E. jackson, Jr. • Adolph L. Jaegle • Edmund W. Jacodzinski • Kaisey D. Jakubowski • Joseph B. Janes • Edwin J. Janiszewski • Albert J. Jankovio • Edwin B. Janney • Eldred D. Jaquillard • Roman J. Jarecki • Hardld A. Jasmund • Deorce L. Jeffrey • Robert F. Jeffries • Edmond L. Jensen, Jr. • Francis M. Jirinec • Harold D. Johnsdn • Richard C. Johnson • Robert G. Johnson • Raymond H. Johnstun • James H. Jokel • C. William Jones • P. Arthur Jones • Parthur Joneb • Robert E. Jones • Robert F. Jones • F. Warren Jorgensen • Carl Joseph • Richard P. Joseph • Merle E. Josephson • James B. Joslin • Jon P. Joyce • Royce A. Judd, Jr. • Andrew P. Juhasz

K

George J. Kaiser • Joseph B. Kaminesky • John J. Kaminski • William A. Kaminski • Richard A. T. Kapff • Paul J. Kasch • Joseph Kaufman, Jr. • Theodore W. Kaufman • Lawrence F. Kayser • Andrew N. Keeler • Clendale A. Keller • James A. Keller • Robert R. Keller • Edward Kelsey • John A. Kelting • Albin F. Kempski • Louis T. Kendziora • M. William Kennedy • Marion K. Kennedy. Jr. • Donald H. Kesler • Edward J. Kevern • Edward A. Keyer • William D. Kidney • William L. Kiggins • Robert R. Kimball • William C. Kindbero, Jr. • Aaron E. King • William J. King • Charles R. Kittle • Daniel Klatt • Richard L. Klinger • Leonard A. Klocinski • Melvin V. Klofta • Jack E. Klotz • Gordon C. Kluever • Alvin C. Knecht • Alfred E. Knepper • Elah E. Knepper • Stanley J. Kniolek • Albert E. Kobzowicz • Clement J. Kochczynski • George C. Koester • Norman A. Koester • Frank A. Kohn, III • Felix W. Kolasinski • Louis Komaromy • John J. Koralewski • Dale R. Korn • Joseph Kosakowski • Frederick A. Koss • Gilbert A. Koury • Joseph Kovags • Stephen J. Kovacs • Gerald C. Kowalskt • Richard J. Krajewski • Edward C. Kramer • William J. Kramer • Robert E. Krause • Israel Kremer • Joseph J. Krerowicz • Ervin J. Krynski • Chester P. Krysiak • Frank C. Kubicz • John J. Kuczek • Elmer W. Kuenzel • Conrad O. Kusz • Robert F. Kutz • Dominic D. Kwiatkowski • Raymond Kwiatkowski • Thaddeus A. Kwiatkowski

L

Richard M. Labadie • David D. Lacey • William D. Lacey Jr. • Robert D. Lacourse • Leon O. Ladriere, Jr. • Norton J. Laduke • Walter W. Lahnum • Raymond H. Lamont • Edmund Lampowskt • Ralph A. Lancaster • Durward A. Laney • Gordon L. Langdon • Bernard J. Langlois • Leo F. Larabell • Robert R. Larde • Louis E. Larsen, Jr. • James W. Lauck • Thomas H. Lauer • Arnold A. Lavoy • Joseph E. Lawecki • Earl L. Leatherman Jr. • James C. Lee • Walter M. Lee, Jr. • Ralph S. Lemley • James V. Lenavitt • Harry J. Lente • Carl H. Lenz • Richard P. Lesueur • Albert B. Levy • Dale D. Lewis • William J. Lewis • RicharD H. Lewitt • Russell W. Lindsay • Harold M. Lireback • Daniel N. Lipinski • Harold L. Locsdon • Clarence J. Lokker • Edmund V. Long • Perry J. Long • Floyd E. Lords • David H. Lorenz • George H. Lowe, Jr. • Kenneth L. Lowry • William J. Lukasik • Florian A. Lukowski • Paul D. Lunn • George Lutife • Herbert W. Lybarger • Ernest L. Lynch • Donald E. Lyons • Harold E. Lytle

M

John P. Macek • William C. Mack • Daniel J. Mackiewicz • Benny J. Macucki • Carleton F. Madar • Charles A. Madden • Samuel M. Mainwold • Charles F. Manion • Joseph M. Manion • Marvin O. Mantz • Raymond E. Manz • John A. Mariasy • Loran R. Markir • Bernard A. Maroszek • Edward F. Marsh • Raynond Marsmall • James O. Martin, Jr. • Lloyd Martin • Robert C. Martin • William V. Martin • Lyle O. Marts • John B. Mason • James S. Massey, III • Emery J. Mate • Donald A. Mattison • Charles N. Mauks • Paul T. Mauter • Joseph J. Mazur • John M. McCabe, Jr. • Donald E. McCauley • Paul R. McClain • Melvin McClellan • Norman McCloskey • John R. McColeman • James E. McCullouch • Andrew J. McCue • Ernest P. McCee • Joseph C. McCovern • William J. McCrath, Jr. • Robert L. McGurer • Eugene A. McHuch • Milroy C. McIntosh • Elmer I. McKesson, Jr. • Frank McLauchlin • Donald R. McLean • Albert H. McMahon • George D. McMannamy • Thomas M. McManus • Russell J. McMorfis • Jonn H. McNally • Charles A. McKeil • J. Homer McPherson • Leo C. McQuestion • James O. McRae • James A. McWilliams • Thomas B. Mellott • Kenneth L. Menke • John K. Merrill • Karl H. Metz • Lawrence C. Meyer • Bertrand F. Michael • Leonard S. Michalak • Richard W. Michalak • Elmer F. Mikola • Albin S. Mikolajczyk • Edward A. Milanowski • Alphonse Miller • Deronda T. Miller • Richard F. Miller • Richard W. Miller • Victor C. Miller • Jack E. Millner • Morton Milstein • Raleh E. Minton • Dale S. Mitchell • Robert N. Mitchell • Stanley A. Mizerny, Jr. • Samuel A Moccabee • Charles Mohn • Harley D. Mohr • Donald C. Mominee • James J. Moneyta • herbert R. Monnett • Lengre J. Moon • J. David Mooneys • Don W. Moore • Robert V. Mogee • Melvin A. Mor • Melvin C. Mordan • Wayne A. Morkiles • Clarence J. Moril • David B. Morris • George E. Morlis • Leo C. Morris • howard W. Morrison • Stephen S. Mosbagher • David S. Moss • August B. Muenzer, Jr. • Arthur J. Muir • Vernon H. Mull • Maxwell M. Mullikl • H. Douclas Mundwiler • James M. Munsel • Howard L. Munson • Karl F. Munzenmeyer • Louis D. Murphy • Robert R. Myers • Frank J. Mylek

N

Melvin Naber • Eugene W. Nadrasik • Tillman M. Nared • Horace Naron, Jr. • Teufie Nassar • Jerry W. Navarre • Peter C. Nechoff • Richard P. Neeson • W. Ronald Neuhofe • Robert E. Nigholas • Elwyn M. Nighols • Jack Nicholes • Frank E. Niepiadomski • Raymond B. Nit • Leo J. Noel • Frank Novinsky • Edward S. Neczl • Ted Nowak • Frank Noranowski • Joseph S. Norakorske • Ollie D. Nowakowski • Raymond J. Nowakowski • Delvin L. Noward

O

Eugene J. Oatley • Wilmer E. Ohlemacher, Jr. • Henry S. Oien • John Olejniczak • Leonard P. Olender • Robert J. Olney • Edward J. Olszewski • Harold J. O'Neill • Donald A. Oppenheim • Edward L. O'Reilly • Dean B. Orwica • Franklyn G. Ory • Raymond A. Osenbouch • Arthur D. Ostman • Thomas E. Otto • John A. Overberg • Dale W. Overy

P

Frank F. Pachucki • Walter Pachucki • Sylvester J. Pakulski • Daniel E. Palicki • Robert F. Palicki • Richard H. Palmer • John J. Paluch • Walter E. Papick • Georce S. Pappas • Edward L. Paradysz • Ernest S. Parker • James E. Parker • Kenneth O. Parko • Reginald W. Parrish • Robert J. Pattene • Herbert L. Pattson • Arthur E. Paulen • Fred C. Paulsen • William J. Pautz • Edwin S. Pawlicki • Albert L. Payment • Melvin C. Pegorsch • Earl L. Pence • Merrill Pheatt • Delbert L. Phifer • Harold C. Phillips • John Phillips • Ralph E. Phillips • Robert M. Phillips • William H. Phillips • John R. Pierson • Daniel A. Pilarski • Joseph R. Pinter • Leonard Piojda • Lloyd H. Platts • Edward J. Plotka • Frank S. Polesovsky • Virgil S. Pollock • Wilbur E. Pool • Joel P. Porter • Lester L. Porter, Jr. • Raymond T. Pozniak • George J. Prasek, Jr. • Howard R. Pratt • James W. Pratt • Harold R. Preis • Morris E. Proeschel • Charles C. Prue • Walter E. Pryor • Ollie A. Przyeyleki

Q

Edwin L. Quaintance • William H. Qualman • Jack Quick

R

Sherwood L. Racey • Joseph Rachlin • frank Raczko • Leonard H. Radlinski • Earl P. Radtke • Edward Raitz, Jr. • George J. Rajner • John J. Ramasocky • J. willard Randall • James S. Randall • Curtiss Ransome • Charles D. Rasmusson • Henry E. Rathka. Jr. • Alexander E. Rato • Kenneth Rawlings • Gerald L. Ray • Ralph J. Ream • William M. Reasonover • Franklin H. Redfox • Curtis E. Reecer • Frederick M. Rehm • Raymond E. Reichert • Lawrence C. Reinemeyer • George J. Reisinger • Willard A. Relyea • Wendell C. Replogle • Harold P. Ressler • Hubert L. Reusch • Gonald D. Revenauch • Gerald G. Rex • Orin D. Reynolds, Jr. • Roy R. Rice • Jack D. Richard • Jerry D. Richardson • Francis H. Ridgley • Robert G. Rier • Charles R. Riley • William Riman • Joseph C. Rischlan • Frank C. Ritz • Archie C. Robbins, Jr. • James J. Robedeau, Jr. • Ralph A. Robedeau • Henry D. Roberts • David P. Robinson • Charles D. Roby • William E. Roghe • Ernest A. Rodriquez • John M. Roe • Stanley C. Roe • Raymond A. Romeos • Paul C. Rosenbrook • Harold D. Rosendale • Donald J. Rosler • James D. Ross • Joseph E. Rossi • Donald H. Rossler • Herbert H. Roth • Elwood E. Rotrugk • Harold K. Rourke • Zale R. Rubins • Lawrence Ruckreiglie • Jack W. Runkel • William F. Rufert, Jr. • Emil E. Rusch • Donald E. Rust • Lawrence J. Ryan

S

Saba N. Saba, Jr. • Melvin B. Sadoskt • Earl R. Sager • Ersoi Salyer • Nick Sandoff • Clarenge J. Sandushy • Joseph A. Sarnowski • Marshall R. Sarver • Elmer F. Sauerwein • Dean H. Sautter • Charles D. Saxton • Robert L. Saygers • Joseph A. Scanlon • Richard J. Scarisbrick • Carlton E. Schafer • Robert J. Scheanwald • Leonard M. Scheiderer • Robert J. Schiebel • Joseph L. Schiffler • Frederick J. Schirr • Walter F. Schlup • Erwin F. Schwidt • Joseph A. Schmidt • Alvin C. Schnaak, Jr. • John J. Schneider • Mark H. Schneider • Jack J. Schoenfelt • John B. Scholz • Philip L. Schreiter • James V. Schroeder • Gerald O. Schultz • Vernon E. Schultz • Francis J. Schumaker • Harold F. Scott, Jr. • M. Arthur Scott • Walter Scripp • Clayton L. Seeley • Thomas R. Seely • William H. Seely • Price Seferian • August W. Sehlmeyer • Herbert Sehr • Robert L. Sellick • Walter J. Severhof • Nicholas J. Seybold, Jr. • Sterling D. Shaffer • Orris W. Shaffner • James Shake • Jess J. Shanaway • James F. Sharples • Bernard M. Shea • John L. Shearer • Edward C. Sheets • Harry A. Sherman • William W. Sherman • Clarence R. Sherrard • John M. Sherry • Robert K. Shertzer • Robert Shimman • Jerry B. Shinew • Richard D. Shoe • Lawrence N. Shugar • Kenneth H. Shull • Samuel R. Shull, Jr. • Wade L. Shull • Louis F. Sieczkowski • Robert L. Siemens • Robert J. Siewert • Howard H. Signs • Arthur E. Silverman • Richard B. Sink • Edward C. Skellie • Walter J. Skiba • Anthony P. Skitowski, Jr. • Theodore A. Skolny • Felix J. Skunda • Donald W. Sloan • Rexford P. Slouch • Leonard E. Slowinskt • Jack G. Smalley • Clifford A. Smallwood • Ellsworth L. Smart • Warren R. Smedley • Allison D. Smith • Burton J. Smith • Donald B. Smith • Glenn R. Smith • Graham H. Smith • Lloyd E. Smith • Ludlow C. Smith • Marion A. Smith • N. Robert Smith • Wallace D. Smith • William R. Smith • George Y. Smithers • Robert J. Smolinsl • John P. Smreck • Harry C. Snell • Harry Sniadecki • Michael S. Sniadegmi • Eugene J. Sochacki • James L. Soldwish • Wayne A. Sorge • Richard J. Sowers • Ross Sparks • Archie D. Spence • Raymond D. Sporleder • Wyant W. Sprankel • Julius A. Squire, Jr. • Theodore Stachowiak • Fred L. Stalcup, Jr. • Harold R. Staley • Howard R. Stansery • Walter A. Stanseury • Lewis W. Starr • Warren L. Staten • Donald H. Steele • William E. Steele • William F. Stein • Duane E. Stevens • Harold V. Stevenson • John M. Stewart, Jr. • John P. Stewart • Carl A. Stihler • Thomas F. Ston • Roland L. Stoy • John E. Struble • Richard L. Strugarel • Forrest B. Stubes • Arthur Stull • Ivan Lee Sturgeonl • Logan J. Sullivan, Jr. • Norris H. Sutherland • Obre O. Sutphin • James Suttlers • George G. Sutton • Marion R. Sutton • Sherwood B. Swanson • Wayne L. Sweebe • John R. Sweeney • David L. Sweet • Sigmund D. Synowezyk • John G. Szabo • Stanley R. Szczechowski • Stanley A. Szezepanniewig • Julius J. Steletko • Stanley A. Seratuis • John Szul • Aloysius R. Szykowny • Vingent F. Szymansni • Louis F. Szymkowia • Chester Szych

T

Carlton F. Taylor • Clarence I. Taylor • Donald W. Taylor • Paul W. Taylor • William F. Taylor • James E. Teachout • Arthur J. Teall • Donald Teller • Leon F. Temple, Jr. • James A. Teneyck • Archie L. Terry • John W. Tervillicer • Clarence V. Thum • Russell C. Thomas • Clifford P. Thompson • Jay R. Thompson • Richard O. Thompson • E. Stanley Throne • Horace C. Thurber • Bernard A. Tilly • Elmer E. Timar • John T. Timmons • Louie W. Timmons • Jack A. Todd • Julius J. Toka • Robert M. Tolles • Roman J. Tomczak • Ted F. Tomczak • Alvin C. Topp • Stephen A. Toth • Lawrence W. Townsend • Melvin C. Traudt • Robert W. Trout • Arthur Truman • Uriah Tumney • Thadeus H. Turanski • Eugene V. Turner • Richard H. Turrittin • Michael R. Twarek • John A. Tygart

U

John W. Ullom • Leroy G. Uncle • Louis Urpan • Robert A. Urcan • Arthur E. Ury

V

Harold B. Vail • Francis J. Vamos • Ralph Vanclahn, Jr. • Max L. Vanorman • Ralph Vanweren • James Vekas • Cirilo J. Velasquez • Olen R. Vincent • Richard Vitz • John C. Vocelbach • Stephen A. Vosper • William E. Vykopal

W

Chester Waclawek • Howard L. Wade • Ralph E. Waffle • Vernon F. Wakefield • Edmund P. Walasinski • John F. Walczak • Tadeusz R. Walczak • William J. Walker • John L. Wall • Benjamin J. Walla • Robert P. Walla • Bernard W. Wallace, Jr. • John C. Wallace, Jr. • Edward F. Waller • David R. Walter • Leonard J. Walters • Luther L. Walters • Warrek E. Walters • Howard A. Wampler • Howard A. Wandtke • Frank Ward • Richard C. Warnes • Sylvester J. Warniment • Casimer Warszawski • Harold H. Wasserstrom • Harry Owatson, Jr. • Lowell B. Weaner • Lee T. Weaver • Robert D. Weaver • William K. Webb • Charles H. Webber • Louis E. Weber • Carl E. Weinstock • Morris E. Weirick • Robert L. Weissenberce • Anthony Welch • Clifford T. Welever • Karl L. Welzbacher • Daniel Wesolowski • Stanley C. Wesolowski • Walter R. West • Lois E. Wetmore • Eugene E. Weyant • C. Norbert White • Stephen R. Whitfield • Raymond E. Whitney • John N. Whitt • Robert L. Whitney • James J. Whitty • Eugene J. Widmer • Richard G. Widmer • Anthony Wieczorek • Harry J. Wielinsk • Ralph F. Wiesenbero • Melvin F. Wilhelm • John A. Wilkins • Raymond L. Williams • Raymond M. Williams • Wayne E. Williams • George E. Wilson • Milton A. Wimple • William D. Wine • James B. Winey • John G. Wing • Raymond D. Wisner • Stanley D. Wisnifwuki • Alfred J. Witaszek • Earl J. Witty, Jr. • Daniel A. Wodarski • Gene A. Wolsiefer • William V. Womagk • Sherman A. Wonderly • Robert E. Wonnell • Frank Wood • Robert O. Wood • Robert G. Woodburn • Edward A. Woodward • Kenneth H. Woolgott • George W. Work • Jack Worst • Joseph J. Wurm, Jr.

Y

James E. Yates • Earl C Yeager • Martin L. Yohnke • Newton L, Yount

Z

Leonard C. Zach • Roland A. Zzachman • Chester Zajagzkowski • Roman C. Zarnoch • Walter C. Zarnogh • Scott P. Zehner • Manuel J. Zelles • Louis M. Ziebar • Donald R. Ziecllr • Chester C. Zielinski • Robert Zielinski, Jr. • Ernest Zinoc, Jr. • Paul A. Zink • Frederick J. Zissler • Eugene P. Zoltanski • Henry J. Zurawsh • Toufy Zuror • Chester W. Zwayer • Theodore P. zyghowigz