Rockwood in Randolph County, Illinois — The American Midwest (Great Lakes)

Lest We Forget

Samuel Mansker • Robert Moore

World War II
Chesteen Andrews • Albert Ray Asbury • Evert Cashion Jr. • Gerald Cashion • Orville Dayton ★ • Arnold Draves • Samuel Easton • Aiva Farmer • Harlen Farmer • Alvin Frazer • Ellen E. Frazer • Harry G. Frazer • Walter S. Frazer • Charles W. Fricke • Howard E. Fulford • John C. Fulford • H. Loyd Gibson • Albert Grant • William F. Grah • Robert Gray • Harry Hathaway • Floyd Hayes • Herbert J. Herring • Howard E. Herring • J. Charles Herring • George E. Hoover • Albert Keeton • Arlie Keeton • Virgil Keeton • Albert Kirk • Claude B. Johnson • Hurd H. Johnson • A. Vernon Mansker • H. Lloyd Mansker • Ira W. (Jack) Mansker • Joseph H. Mansker • Thoward Maxwell • Hobart McMath • Allen McMeen • James W. McConkey • Herbert McCormick • Arthur L. Moore • Clarence A. Moore • Donald L. Moore • G. Lloyd Moore • Robert L. Moore • W. Kelly Moore • Homer Pinkerton • Jacob Rader • Wilbur Rader ★ • Raymond Ralston (K) • William Ralston • Arthur C. Reid • Harry G. Reid • J. Paul Rheinecker • Virgil Rigdon • Hueston Saddler • Clarence Shelton • Elmer Shemonic • Paul W. Sympson • Virgil K. Smith • Glenn R. Stewart • James H. Stewart •
John Oscar Stewart • Roy L. Stewart • Roy L. Taylor • Warren L. Taylor • Murel Tindall • Howard Tope • Elva Van Meter • Kenneth White • Harold J. Yankey • Jessy (Buddy) Yankey ★ • Roy Lee Yankey

World War I
Fred Brown ★ • John Butler • Harry B. Clendenin • Jacob Cotner • Joe T. Frazer • Charles Roy Gray • George Gray • John Hindman • Earnest Johnson • Herman Clyde Johnson • John A Kent • Kenneth S. Kirk • James Leslie Lawder • Ray Austin Lawder • John M. Martin • Leslie Martin • Ira Porter Moore • Olin P. Moore • Herbert Norman • Charles L. Payne • Herman A Prtrowske • Joe Poenitske • George Schmidt • John Shemonic • Murray Stanley • William Tindall • Jesse Tope • Fred H. Wood • Harold M. Wood

Korea
Howard Asbury • Ralph Asbury • Paul Atchison • Edward Donald Draves • James Grah • H. Dale Gray • Russell Green • Herschel Hayes • Owen Hayes • James L McMath • Gerald McCormick • Ralph E. Moore • Virgil E. Moore • Harry Riddle • Jerry Riddle • Elmer Shemonic • R. Clifford Van Meter • Marvin L. Vickers • Melvin D. Vickers (K-V) • Raymond E. Wright

Korean Era
Charles (Sonny) Asbury • Albert Harold Choate • Bert H. Clendenin • Murray Easton • Shirley R. Easton • Arthur E. Frazier •
Albert W. Mansker • Roger L Mizer • Ralph E. Moore • William H. Moore • Jack D. Pittman • Kathryn Riddle • Walter K. Smith • James A. Tindall • Ray Tindall • Shirley Yankey • William G. Yankey