Part Alta in Tarragona, Catalonia, Spain — Southwestern Europe (Iberian Peninsula)

Antic Escorxador / Old Slaughterhouse

(Catalan:)
Edifici modernista de l'arquitecte Josep Maria Pujol, inaugurat l'any 1901. Va funcionar com escorxador fins els anys vuitanta. Actualment acull la seu del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili.

(Spanish:)
Edificio modernista del arquitecto Josep Maria Pujol, inaugúrado en el año 1901. Funcionó como matadero hasta los años ochenta. Actualmente acoge la sede del Rectorado de la Universidad Rovira i Virgili.

(English:)
An Art Nouveau building by the architect Josep Maria Pujol, opened in 1901. It was an abatoir until the 1980. Currently the home of the Rectors Office of the Rovira i Virgili University.

(French:)
Édifice moderniste de l'architecte Josep Maria Pujol, inauguré en 1901. Il servit d'abattoir jusque dans les années 1980. C'est aujourd'hui le siège du Rectorat de l'Université Rovira i Virgili.

Erected by Ajuntament de Tarragona.