Courtney in Washington County, Pennsylvania — The American Northeast (Mid-Atlantic)

Honor Roll

Courtney, PA

WW II
Leonard Alexander • Dominick Ambrose • Thomas Ambrose • Anthony Bartkus • Joseph Bartkus • Charles Beroes • Frank Beroes • Anthony Bove • James Bove • Frank Bove • Louis Bove • Michael Bove • William Bove • David Campbell • Arthur Celestino • William Dale • Anthony Deangelo • John Dolley • Bill Domenic • Joseph Donina • Emanuel Donina • Charles Fields • Joseph Fields • Henry Fonner • Paul Fonner • Sam Fonner • William Fonner • John Garrish • Joseph Garrish • David Gillie • Hugh Harkins Jr. POW • James W Harkins • John G Harkins ☆ • John Hearn • Rodney Jones • Edwin Kock • Domenick Luci • Phillip Luci • Mary Jane Luethke • Ricardo Margoni • Charles McCarthy • Daniel McCarthy • Mabel McCarthy • Martin McCarthy • Arthur McGraw • John L McGraw • Joseph McGraw • William McGraw • Edgar Mountain • Howard Mountain • John Moreschi • Joseph Nakutis, Jr. • William Nakutis • Joseph Ostifin • Faustin O'Dell, Jr. • Jack O'Dell • John O'Dell • John S Openshaw • Louis Pasquale • Donald Petticord • Lee Petticord • Eugene Piccolo • Sam Piccolo • Frank Poskin • George Poskin • Pete Poskin • Paul Queer • Victor Recaldini • Robert Rinchetti • Frank Saroglia Jr. • Earl Salzman • John Seman • Harry Schock • Edwin Spencer • Leroy Spencer • Ernest
Stoffel • Harold Stoffel • William Stoffel • George Todd Jr. • Harold Todd • Angelo Tozana • John Tozana • Carmen Vigilotti • Anthony Visco • Louis Visco Jr. • Frank Vrtar • Harry Watson Jr. • William Welsh • Floyd West • Steve Wiliuszis • William Wilson • Alphonse Yarsunas • George Yarsunas • Walter Yarsunas

KOREAN WAR
Bruno Ambrose • Willie Buszinski • Anthony Lilly • Donald Lilly • Robert Margoni • William Marlett, Jr. • William L. Moore • Earl O'Dell • Robert Saroglia • Ray Spencer

VIETNAM WAR
James Ambrose • Joseph Ambrose • Frank Dejeet • Luther Dejeet • William J. Harkins • Jeffery Heidelbach • Charles Rinchetti • George Pete Spahr • Larry Spahr • Herbert Villers • Paul Villers

2022 Restoration
Brennan Ambrose