Lebanon in Wilson County, Tennessee — The American South (East South Central)

Wilson County U.S. Army Memorial III

Inscription. Msg. James David Cushing Vietnam 1967-1987• Cpl. Al Lytle Parter Jr. Korea• 2nd Lt. Al Lytle Partee Sr. WWI• Lt. Col. Hoyte C. Huddleston WWII• Col. Shirley D. Wasson Army NG 1956-1998• 1st Lt. Victoria Clark 1997-2000• Col. Richard F. Anderson Retied 2002• SP 4 Ernest M. Rutledge 1968-1970• Tsgt. Ernest W. Rutledge WWII• Pvt. James C. Starks 1968-1974• Pfc Gordon H. Phillips 1962-1964• T/5 Joe Saddler WWII Korea• Pfc Alfred L. Joyner Jr.• SP 4 Russell Hathaway 1965• SP 5 Vervie J. Atwood 82nd Airborne Div. 1966• Sgt. Will E. Fields WWII• Pvt. Jesse J. Rogers WWII• Pfc Billy Stevenson Vietnam KIA• SP 4 Winfred E. Richardson Vietnam• E6 Ernest F. Sutherland WWII• SP 5 Bobby Fuller Vietnam 1966-1968• 1st Sgt (E8) Joseph Proctor Desert Storm / Iraqi Freedom• Capt. W.H. "Bill" Moss Desert Storm / Provide Comfort• Sgt E6 Jackie K. Arnold 1964-1967• Sfc Randy Hall Vietnam• SSgt. James M . Davis Honduras / KIA• Pvt. Leo Davis WWII• Pvt. J.C. Likens WWII• Chester S. Hatcher WWII• Samuel T. Nix 1943-1946• Pfc Eddie S. Fatherly WWII• SPC Keith Pullen 1989-2006• Capt. Michael O'Brien Vietnam 1964-1972• Sgt. Ray D. Fleming Vietnam 101st Airborne• Sgt. Luther Winchester WWII• SP 5 Kester "Hugh" Hurley Vietnam 1965-1966• Sgt. Robert E. Cooksey WWI• E5 James A. Dillard 1953-1959•

Lt. Col. Gerald C. Knoll
Vietnam / Desert Storm• Sgt. Casper S. Hurd WWII• Pfc James F. Robinson 1965-1968• Spc John K. Williams 1965-1968 Sfc Frank C. Abercrombie Korea• Felix H. Crowell WWII Normandy / Battle of the Bulge• Pfc Herman H. Baines Korea 1951-1953• Sp 3 David G. Beadle 1955-1958• Tec 5 Woodrow W. McMillin WWII• Sfc Clayton R. Fuqua Sr. 1951-1953• Sfc Robert T. Fuqua 1974-1994• Pfc Charles E. Carothers 1954-1957• Cpl Eddie L. Beard WWII 1940-1945• SSgt. William L. Beard 1965-1971• Sgt. Martin D. Highers Korea 1950-1953• 1st Sgt Georgie R. Moorhead Army Engineers 1941-1945• Cpl Harry Muirhead Jr. 1943-19467bull; Sp3 (T) Edward Muirhead 1953-1955• Pvt. Harry Muirhead WWI• Sgt. Curtis C. Moorhead Korea 1950-1953• Sgt. Kenneth W. Bowen ANG 1960-1966• Pvt. Thomas Saddler War of 1812 D 2/8/1815• 1st Lt. Richard D. Erdman Korea• Pfc Cecil R. Tomlinson WWII• Sgm Russell Ryan 101st Airborne 1972-1913• Sp 4 John F. "Butch" Nelson 1976-1979• Sp 4 George Bunch Vietnam• Capt. William E. Willes 1966-1969• Cpl. Richard Jankowski Korea• Sgt. Charles Johnson Vietnam• John E. Smith National Guard• Wayne J. Robinson Korea 1950-53• John R. Puryear Vietnam• Lindy Oldfield 1952-1954• Charles R. Mccrory 1959-61• Elster Lee 1950-52• Leonard L. Layne 1966-68•

Sgt. Charles Johnson Vietnam 1969-1971• Kenneth O. Jordan Korea• Ray T. Howell 1957-59• Sp 4 Ira W. Haynes
Vietnam• Sp 4 Billy W. Allison 1958-62• Sp 4 Edward W. Dixon 1958-60• E 5 Walter R. Crutcher Army NG• Robert E. Bush Vietnam• TsSgt James L. Estes Vietnam• Cpl. Willie Allen 1951-54• Pvt. Charlie G. McGowan WWI 117th Inf. KIA France• Frank McCleary WWII• Tec 4 B.A. Holley WWII• MSgt James W. Patterson Army NG• Rec 4 Robert O. Smith WWII&bul; Sp 5 Charles E. McClanahan Vietnam 1969-72• TSgt Ben McClanahan WWII• Pvt. John R. Mullins 1st TN Inf. (Turney's) CSA• Sp 4 jack L. Crawford 1967-1969• Sgt Tom W. Peters 1965-1967• Spc. Michael Stansbery Operation Enduring Freedom KIA• Sp 5 Dan Crittendon 1966-68• Gen. Robert H. Hatton Chapter UDC 329 Lebanon, TN• CWO 4 Michael N. Jones Op. Enduring Freedom Iraq Freedom• Pvt. Thomas E. Gibbs WWII 1944-45• Maj. Berry Hartley Thompson 1965-80 Vietnam• Sp 3 Al Kent 1954-55• T 3 James H. Hollis WWII 1943-46• Sfc Joseph D. Bailey KIA Vietnam• Cpl. Arlie Pass WWII 1941-45• Cpl. Charlie Pass WWII 1941-1945 Purple Heart Sp 4 Richard M. Makatche Vietnam• Sgt. Paul M. Leftrick Vietnam• Sfc Robert Lee McCellan Korea•

Sgt. Harry E. Holland Korea 1952-54• Sp 4 A.W. Cherry Jr. Vietnam 1970-71• Msg Thomas R. Carney Army National Guard 1957-1999• T5 L.R. Jones WWII• Sp 3 Arthur T. Hoffman 1954-56• James Robert Wood SP4(T) Vietnam 1965-66• T5 Clay Madison Dixon WWII• Sp 5 James Patrick Oakley 1968-70 / 1974-78• Sgt.
Austin L. Rollins WWII• TSgt. Dara Griffin Shaver WWII• Pvt. John H. Cunningham Civil War• 1Sgt. John P. Kain Retired• Sp 4 Jack L. Crawford Vietnam 1967-69• SSgt Willie R. Crutchfield WWII 1942-46• Sp 4 Joe M. Sheppard Vietnam 1969-71• Sgt. Marcus Biggie Sr. Vietnam• Sp 4 Robert Kenneth Ashley 1971-74• Sp 5 Charles Ray Ashley Vietnam 68-72 Purple Heart• CW 4 Gary S. Nokes 1962-96 Ret.• Pfc Calvin L. Allen Korea 1972-74• Sp 4 Gary W. Russell 1965-67• Sp 4 Ronald D. Simms 281st Military Police 71-72• Sp 5 Jerry W. Taylor 1968-71• Sgt Raymond K. Short 1968-70• E8 George D. Roe Vietnam• Pfc Raymond Henry Hunt WWII• Pfc Charles W. Rogers WWII 1943-45• Sp 4 Ronald W. Reynolds 1972-767bull; Sfc Ronald C. Wilson 1974-2002• Col. Shirley Dale Wasson 1956-98• Cpl. William F. Tribble WWII / Korea• Sgt. Ronnie L. Hobbs Vietnam 1966-68• Sfc David D. Coleman Desert Storm• Pfc. Charles E. Franks Vietnam 1963-65• Capt. Glenn Burchett Korea/WWII•

Capt. Thomas Pawlowski Iraq 1999-03• 1st Lt. Donald Gibson 1951-54• Sgt. Luther E. Hudson Vietnam 101st Airborne• Sp 4 Byran Deloy Williams 1960-62• Cpl Hasper R. Carey WWII 1943-45• Sp 4 Eddie G. Fields Vietnam 1965-67• Sp 5 Eddie D. Vantrease NG 1975-81• Sp 4 Jerry Baxter Callis Vietnam 1964-66• Tec% Alex Lackey WWII 1944-46• Pfc Glasper N Whitley 1957-1962• Sp 5 Leroy George Canfield 1960-1966• Sp 5 Dallas
Polley 1969-1971• Cpl Charles L. Baird Korea• Sp 4 Kevin Hopkins 1989-1993• Sp 5 George A. Calvo Vietnam 82nd Airborne• Sgt. Brownie B. Paris 1966-1968• Tec 4 Sidney S. Luck Wahlstrom Women's Army Corp 1945-47• SSgt. Johnnie Lee Moore WWII 1944-46• 1st Lt. Royce Lynn O'Neal Vietnam 1966-69• Capt. John Maggart 1971-1976• Pfc Perry H. Johnson 1942-1944• Sp 3 Jerry Franklin Carson Korea• Sp 4 Billy Dale Robertson 1966-1968• Sp 3 Forrest Allen King Sr. Korea• SSgt Charlie Caruth WWII• Walter Calvin Caruth WWII• T4 Hugh Walker Caruth WWII• Pv 2 Mark A. Ashworth 1983-86• Cpl William Earl Lane WWII 101st Airborne• Pvt Earnest L. Lane 82nd Airborne• Tec 4 Roy B. LaneWWII 1944-46• Robert H. Lane WWII POW• Tec 5 Robert W. Weatherly Sr. WWII• Pfc Sidney Roy Dedman Jr. WWII 1945-46•

Pfc Edwin E. Smith 1962-1964 MP• Pfc Charlie W. Shipper WWII 1944-45• Pvt Larry A. Majors Vietnam• Tec 5 Mike Bennett WWII 1943-45• Sp 3 T James W. Green 1954-56• Pfc Colleen P. Kearney Desert Storm 1989-91• Tec 4 Jewell W. Nave WWII• SSgt Kenneth E. Gann 1962-78• 1st Sgt Steven Ray Sanford 1969-90• 1st Sgt James H. Ashe Vietnam 1960 80• Ssg Albert W. Cason Vietnam 65-68-70• Sgt John W. Lackey 1947-51• Sgt John A. Pruitt Korean War• Sgt Phillip W. Underwood 1968-70• Cpl Richard H. Ballinger WWI• SSgt Charlie J. Lancaster WWII• Pvt James L. Powell WWII• Cpl Kenneth
R. Powell Korea• Cpl Grady B. Powell Korea• Sp 4 George E. Williams Jr. Vietnam 1967-69• Cpl Thomas A. Galyon 1950-52• Pfc Jason Ryan Cox Iraq• Sp 4 James W. Green 1954-56• Cpl Clayton Duane Jones 1950-52• Sgt Raymond Douglas Jones 1966-68• Sgt Joseph Robert Scheuerman WWII Europe• Sgt. Leonard Harris• Lt. Edward N. Benward Korea• Pfc Thomas G. Harper WWII• Allen Wayne Denney Korea• Tec 4 Cecil Cohen Fuller WWII• Sp 5 Robert O. Whited• Pvt. Marvin Douglas Whited WWII•

Cpl Dan W. Thomas WWII• Cpl Charles Ester Steele Korea• Sp 3 William G. Fennessey Jr. Korea• Major Richard A. Anderson 1992-2016• Sp 4 Harry G. Lohman 1962-1964• Cpl Milton R. Hodges Korea 1952-1954• Sp 4 Bill Scheiman Vietnam 1969-1970• E 5 Eddie E. Mccrory 1969-1971• Spf Walter Edward Moxley Jr. 1955-1975• Pfc Richard Underwood 1943-1944• Cpl James E. Pass Korean War• Sp 4 Richard C. Yocum 1958-1964• Sgt Buford Byers 1970-1971 Vietnam• Pvt John Beal WWI• Sp 4 James O. Parkerson 1961-1964• Sp 4 Dwayne Ellis Wright Operation Desert Storm• Sp 4 Bobby Odell Tisdale 6/30/1966• SSgt Charles L. Rist 1929-1943 WWII• Sp 4 Bob Curtis 1965-1969 Vietnam• Sp 4 Kenneth G. Pannell Vietnam• Sgt Robert Terry Cauthen 1968-1976 Vietnam• Ltd Brian S. Locke 1990-2017 / OEF.O1F• Emery M. Buchette WII Bronze Star• Pvt Willard W. Graves WWII• Pfc Lawrence Hall• Cpl Albert Cay Kerr Jr. Army Air Force WWII• Donald Eugene Hall• Sp 4 Harold William Monroe Vietnam• Sfc james W. Roberts• Pfc James E. Wright Korea• Sgt James Lloyd Pope WWII•

Sgt Clarence E. Brown WWII• Sp 3 Jerry M. Mccrory• Sfc Bobby R. Cockrill Vietnam• William Arvil Phillips Army / Air Force• Pvt William Issac Mayfield WWII• MSgt Robert M. Stokes Korea• Cpl H.L. Winfree Korea• Pvt James N. Barry• Cpl Fred Ilef Fletcher WWII• Sgt Frank Bratten Smith WWII Korea• I Billy j. Tomlinson• Pfc Joesph T. Couey WWII Purple Heart• Walter P. Potts Sr Korea• Pfc Glenn F. Gander WWII• William Charles Love WWII• Sp 4 Terry Allen burnley• Cpl Melvin E. Whited Army Air Corps WWII• Sp 5 Kerry W. Pulley 1966-1972• Tec 4 Woodrow W. Pulley 1943-1946 Maj Gen Haywood P. Norman Sr. WWII• Cpl Haywood P. Norman III WWII Korea• CW 3 Haywood P. Norman IV Vietnam• Sp 4 William L. Mofield 1968-1969• Sp 4 David W. Lawrence 69-71 Vietnam• Pvt George W. Corley S.A.T.C. Wei• Capt. John D. Goodness Jr. 1942-1945 45th Infantry Div.• Sfc James R. Hall vietnam 1966-1968• Pfc Thomas Holt Brown 1945-1947• Pfc Arthur N. Robertson WWII• Pvt Leonard Lannom WWI 1918-1919• Pvt William Lannom WWII 1949-50