Avon Park in Highlands County, Florida — The American South (South Atlantic)

To Those Who Served

Desert Shield / Desert Storm

Inscription.
Ester Adams • Richard Adams • Tommy Alford • Willie Allen Jr • Robert Ambrose • Michael Andres • Randell Andrews • David Annis • Jeffrey Antley • Mark A. Appenzellar • Michael Aquino • Brain Arabinko • Clifford Armstrong • Charles Asbury • Samuel Asbury • Craig Attisano • Frank Austin, Jr • Randall Austin • David Baker • Timothy Baker • Paul Banic • Eric Barwick • Phillip Bates • Bernard Battle • Adrian Battles • David Bennett • James Bishop • Joseph Blackwell • ★Thomas C. Bland, Jr.★ • Nathaniel Blue • Robert Bobe • Christine Bochnicak • Karen Bolin • Al Bowles • John Brannon • Mason Brenner • David Brooks • Brett Brown • Howard Brown • Keith Brown • Pamela Brown • Johnny Butler • Kurt Butler • Mike Canright • Victor Cardona • David Carroll • Bernard Carter • Michael Carter • Marty Chestnutt • Gary Chew • Bill Chrisman • Harold Coleman III • Christopher Collier • Rodney Collins • Undra Collins • James Conner • Bruce Cook • Mark Cook • Walter Cook • Charles Cooper • James Cooper • Mark Cooper • Matthew Cooper • Phillip Crosbie • Rodsrerioka Nowell • Kevin Crumedy • Quentin Crumedy • Robert Culpepper • Starlet Crumedy • Richard Davis • William Daye • Leon Dean • Timothy Deck • Dawn Dell • Willie Dennard • Morgan Devane • Neil Deverman • Kurt Devon • Gregg Dutton • Earnest Eldridge • Mark Elkhill • Thomas Elyard • Rice
Epperson • Sylvester Evans • Steven Ezell • Randy Farless • Autry Ferrell • Robert Fielder • Edward Fields • Harry Fish • Michael Flynn • Thomas Fontine • Laurie Foreman • Steven Fowler • Elbert Francsak • Tony Geckle • Leslie Gibson • Jeff Gilbert • George Goessens • James Goff • Juan A. Gonzalez • Juan M. Gonzalez • Michael Gooch • Garth Gordon • Jason Grayson • Stephen Green • Thomas Grunewald • Robert Gunthorp • Thomas S. Gyuris • Gerald Haake • Brien Hackbart • Eric Hagemeister • Dana Hansen • Richard Hardy • Toshia Hareld • Joel Hart • Lyle Hart • Gerenald Hawkins • Melvin Hawthorne, Jr. • Julie Hefelton • Steven Hehn • Daryl Hickman • Richard Higgins • Cindy Hill • Bill Hillman • Mark Hines • Ricky Hipps • Brian Hoffman • Karl Hoglund • Brian Holcombe • Mike Hopton • James Hostetter • James Huggins • Charles Irvin, Jr. • Terence James • Graige Johnson • James Johnson • Noel Johnson • Samuel Johnson • Bill Jones • Kader Hancock • Raymond Hancock • Chris Jones • Edward Jones • James Jones • Jarine Jones • Raymond Jones • Bob Kampsen • Junior Kindrick • Jeffrey King • Charles Kinney • Vickie Knight • Victor Knight • D. J. Knopf • Amanda Krzynovek • Jeffrey Kurpik • Bon Lamb • H.A. Lankford • Richard Leamer • Russell Ledford • David Lewis • Jerome Lewis • Kenneth Liggins • Randy Livingston • Charles Lowry • Andrew Ludwig • Ian Macdonald • Jose Machado • Rachell Mallory • William
Mansfield • Thomas Martin • Patricia Mathews • Kenneth McCord • Mark McCoy • William McFeaters • Siah McGhee • David McIntosh • Anthony McLendon • Bruce McNeil • Douglas Meckfessel • Stephen Merrill • Layton Meyers • Kurt Miers • Brian Miller • Timothy Minard • Ralph Miranda • John Mitchell • Robert Neely • Mike Newsome • Eric Nickell • Linda Ortiz • Gilbert Otero • Phillip Otey • Van Oxer • Ryan Parslow • Wiley Patterson • Bridgit Pena • Anthony Pepe • Steven Person • Jan Peters • Troy Pierce • Adan Pigott • Steven Ploety • Thomas Poznanski • John Pratt • Ray Pugh • Donald Quetot • Kent Randall • Jack Recine • Earnest Reed, Jr. • Terry Reed • Michael Reinagle • Thomas Renfrew • Stephen Rhoades • Steve Richbow • Douglas Richter • Thomas Riley • Gary Rondeau • Larry Roberts • Ervin Robinson • John Robinson • Leoaid Robinson • Edgardo Rodriguez • Richard Ross • J.L. Rowe • David Rubright • Graham Russell • Hugh Russell • Wesley Rutherford • Greg Sanders • Gregory S. Sanders • Israel Santiago • Kevin Savidge • Michael Scandinaro • Walter Schoffer • Michael Schumaker • Robert Scrivner • Jerry Simmons • Marlen Simmons • Danny Slay II • Martha Smalls • Brad Smiley • Craig Smith • Daniel Smith, Jr. • Billy Smith • Bobby Smith • Gary Smith • James Smith • Kyle Smith • Stanley Smith, Jr. • Daniel Smithson • ★M.S. Speicher★ • Clarence Spry III • Kerry Standridge • Cory Stevenson
• Russell Stewart • Roger St. Laurent • James Stock • Dennis Tokes • Daniel Summers • Terry Summers • Neville Syblies • Susan Swenson • John Tauchen • Donald Taylor • Daniel Thorne • Paul Thornton • Jerry Tillman, Jr. • Arvin W. Trippensee • Randolph Vail • James Vause, Jr. • Paul Veasey • Victor Walden • Martin Walz • Errol Washington • Rodney Watson • Elgin Welch • Patrick Weller • Michael West • Harry Whipple, Jr. • David White • Ricardo White • Travis Whitehouse • Alfred Williams, Jr. • Freddie Williams, Jr. • Timothy Williams • Carl Wingate • Ronald Wirries • Craig Wolack • Kenneth Woods • Leon Yarbrough • John Young • Robin Young II • Patrick Marshall