Findlay in Hancock County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Lest We Forget

1. Lest We Forget Marker, Side One
World War I
Walter V. Agin • Harvey T. Bame • Howare G. Barger • Paul R. Bayless • Rice Bell • Claude G. Bowver • Elmer L. Boyer • Arther Brown • Grover C. Butler • Arden L. Chapman • Ross R. Cline • Reginald C. DeBrandt • Allen G. Decker • Lloyd D. Ecker • Harry B. Ewing • Lester Farmer • Aloysius L. Fleck • Arthur C. Fox • Gordon O. Fullerton • Gregg Ghiring • Myles W. Gelwicks • Carl Gordan • Robert C. Gourlty • J. Warren Guise • Glenn J. Hartmam • George S. Hoffman • Donald Jaouette • Arthur J. Keifer • John M. Leslie • Claude B. Matin • Harvey Martin • Clarence C. McCartney • Otto C. McVey • Mont Vern/Mieker • Harry Michaux • Marion M. Mulford • Roy A. Pingle • Ralph H. Powell • Richard R. Quik • Mike H. Rader • William Richard • William D. Roberts • Ralph D. Saunders • Otto C. Schneider • George Seibel • Harry G. Shank • Walter J. Shea • Arthur D. Shuler • Ervin C. Stacey • Forest V. Stanfeld • E. R. Strauch • Perry G Swisher • Glenn R. Taylor • Marcel B. Thiry • William K. Trowbridge • Roy J. Whmer • Clarence J. Weirough • Theodore Westcott • George Wilcke • Paul Wineland

World War II
Robert R. Abbott • Stanley B. Aldrich • Robert Alexander • George W. Alge • Alva Armentrout • Edwin Ray Baker • Walter D. Bame • Charles R. Barnhouse • Adrian L. Basinger • Herman J. Baughman • Earl N. Beck • Jay J.
Beckford • John A. Denton • Elbert Biddle • Joe R. Bishop • William M. Bishop • Roland K. Bookwalter • Gordon B. Booth • Howard E. Bower • Donald A. Breidigan • Clarence Brenner, Jr. • Harold E. Bright • Arthur E. Brown • Louis H. Brown • Constant S. Bulowski • George E. Burrell • Doyle Byal • Jack R. Capell • Gerald R. Caris • Gerald R. Carolus • Ralph J. Chase • Charles W. Chenoweth • Charles L. Clark • Orville D. Clarke, Jr. • William Clingerman • Earl Cramer • Donald Crawfis • John G. Crawford • Malcom C. Dailey • Jerome H. Decker • Minard G. Deed • Don Dennis • George Dorner • Anderson F. Drake • Juan Lebarra • Ted J. Egbert • Arthur E. Eisenbach • Gordon L. Esckilsen • George A. Falewage • James A. Ferguson • Joseph R. Ferrell • Nathan Fisk • Delbert D. Foltz • Eugene Fox • Billy Frazier • Raymond W. Freed • Robert S. Frye • Horace F. Gaines • Joseph Gazarek, Jr. • Henry Geominne • Francis A. Griffith • Marion Haley • Charles E. Hartranft • Rolland H. Hatch • Charles W. Hathaway • Boyd W. Heckathorne • Harold A. Heinze • Donald E. Hendricks • Donald A. Hoffer • Lawrence E. Holmes • John H. Hoppenberg • Keith Hummon • Robert E. Inmon • Robert M. Irwin • Ralph Jacobs, Jr. • Richard E. Jaqua • Samuel E. Jones • Morris D. Karch • Donald M. Keiser • Richard A. Keller • Robert R. Kelley • Robert E. Kichn • Lee Z. Kieffer • James G. Kinsley • David Kocher • Dallas Kohl • Robert
2. Lest We Forget Marker, Side Two
E. Kuhn • Francis J. Laibe • Fay C. Lane • James W. Line • Julius Lootens • Calvin L. Lyon • David S. Marvin • Matthew D. McIndoe • Walter R. McVay • Stanley E. Minard • Donald D. Misamore • Kelvern O. Misamore • Clark I. Moore • Ben Otto Moorhead • Raymond Moorhead • Russell E. Morrison • Charles E. Motiram, Jr. • Harry F. Neff • Robert Neumann • Domer D. Oman • Ben W. Otto • William G. Palmer • Wilson C. Patros • Russell E. Patterson • Waldo A. Pena, Jr. • Lourney S. Pickett • Joel P. Porter • Lester E. Powell • James W. Pratt • Calvin N. Rader • John M. Reed • Harold Rinebolt • Robert J. Roller • Charles E. Romick • Floyd W. Routzon • Morrison E. Russell • Joseph A. Sabo • Donald A. Scheuer • Charles Semon • Ora Sharninghouse, Jr. • Everett A. Shirk • Norman K. Shrider • Manuel S. Silva • Richard Silveus • Jack W. Snow • Franklin W. Snyder • Bob V. Speiser • Marion R. Spence • Richard Sprague • Donald M. Springer • Donald W. Steinman • James Stewart • Joe Stillberger • Karl V. Stolzer • Morell K. Stolzer • Buck A. Taylor • Orville D. Tewell • Albert E. Thomas • Carl R. Thomas • William Thraikill • Robert S. Travers • Samuel A. Treece • Donald E. Turman • Norbert A. Urschalitz • Garland W. VanAtta • Donald E. VanFleet • Francis L. Walters • Delbert Ward • Carl L. Warner • Leonard V. Warner • Francis Wilkins • Lester L. Williams • Allen Wilson • Wilbur R. Winter • Vernon A. Elchert

Korea
John P. Allen • Ronald D. Bateson • Merritt R. Burkett • Robert L. Crittendon • Joseph B. DeHaven • Richard E. Fleming • James A. Gallant • Charles L. Hamby • Robert G. Howe • Richard T. McCoy • David P. Mompher • Benjamin N. Rader • Dee R. Rankey • Leonard E. Russell • Thomas J. Smith • Robert R. Stall • Robert D. Steel • Rex E. Wagner • Louis A. Bauer • Albert H. Jay, Jr. • Thomas L. Pastorius

Vietnam
Samuel T. Baker • John P. Bartle • Carl W. Brewster • Dennis R. Bruce • Emerson P. Cole • Robert L. Gardner • Gerald L. Gassman • Robert C. Hartley • Michael l. Kelly • Barry D. Lord • Edward D. McCann • Frederick E. Nigh • Alan R. Rader • Timothy H. Rinehart • Thomas E. Rose • Dean R. Shilling • Raymond A. Shoemaker II • Josep E. Strawbridge • James L. Tweed • Timothy H. Weaks • Gary R. Willeke • Alvin G. Yoxsimer