Wilton Center in Fairfield County, Connecticut — The American Northeast (New England)

Wilton Roll of Honor

1. Wilton Roll of Honor
Roll Of Honor
* James B. Whipple
Harry E. Aurmack • George Barringer • Sante Bananni • Charles D. Bennett • Clinton Bennett • Lansing Bennett • Kingsley Birdsall • Edward D. Bolley • Edward Bouterlier • Floyd Bouton • James S. Brown • William Buckley • Edward Bousquet • Charles Burt • Arthur E. Canterbury • William Chappa • Sherwood Chichester • Charles E. Comstock • Edward Cross • Frederick H. Davis • Frederick R. Dusenbueg • Charles O. Eakland, Jr. • Augusto Ferentini • John Foster • Eldridge Gilbert • Thomas J. Gilbert • Norman C. Godfrey • William E. Godfrey • Arthur Green • Kendall Gedney • Ward B. Gedney • Henry K. Hardon • Stephan J. Harris • Edward T. Hayes • George T. Headding • Horace M. Hollister • Clayton Hope • Frederick A. Jentons • Griffith Jones • Hawley Keeler • Raymond Keeler • Frederick Kuehnel • Otto Kuehnel • Isador Lindstrom • Harry Lindstrom • William Lockwood • John Mackney • Harry Marhoffer • Wayne Marshall • Robert W. McIlwain • Fritz Meyer • Richard Meyers • Sain Ontowski • Marcello Pistilli • George Pleasants • Milton Scott • Ernest Scribner • Walter M. • Godfrey Shaw • Jerry Spollen • Thomas Spollen • Coley B. Taylor • Carlton B. Weed • Joseph R. Whipple • Launcelot Withnell • George Worth • Others Unknown
Ann Hardon • Lois Martin • Solon
Borglum • George Gilbert • W. K. J. Hubbell