Ossining in Westchester County, New York — The American Northeast (Mid-Atlantic)

Civil War Memorial

1. Civil War Memorial
Officers.
Charles C. Hyatt Capt. 12th U.S.I. • Franklin J. Davis 1st Lieut. 11th N.Y.C. • William Mattocks 2nd Lieut. Co F. 17th N.Y.I. • Charles S. Livingston Masters Mate U.S.N. • Leonard Cronk Sergt. Co I. 6th N.Y.H. Art. • Elijah Lamereaux Sergt. Co F. 17th N.Y.I. • Ward B. Hyatt Sergt. 6th N.Y.H. Art.

Privates.
John Acker Co. I. 95th N.Y.I. • Cassius Bishop 7th N.Y.H. Art. • Oscar Chapman Co C. 6th N.Y.H. Art. • Henry Crofut Co F. 17th N.Y.I. • Eugene Cypher Morrisons Battery. • John W. Dunne Co F. 17th N.Y.I. • William A. Frisbie 6th N.Y.H. Art. • Ezra M. Griffin Co H. 32nd N.Y.I. • Richard Hale Co F. 17th N.Y.I. • Robert Herrick 4th U.S. Art. • Martin Hyland Co A. 51st N.Y.I. • Jonathan Knight 6th N.Y.H. Art. • James W. Lent 6th N.Y.H. Art. • Charles McCord 6th N.Y.H. Art. • Eugene Marshall 6th N.Y.H. Art • Joseph McCormick 63rd N.Y.I. • Jesse A. Ma Co I. 65th N.Y.I. • William A. McKain U.S. Gun Boat Nyack. • James Mulkern Co F. 17th N.Y.I. • Harvey Nuskey 6th N.Y.H. Art. • Andrew J. Orser Co E. 51st N.Y.I. • Bartow W. Powell Jr. Co C. 5th N.Y.I. • Thomas Reilly Co B. 40th N.Y.I. • Lewis B. Reynolds Co F. 1st N.Y.I. • Augustus M. Schaffer Co F. 1st N.Y.I. • John Scully 6th N.Y.H.Art. • James E. Slater Co C. 6th N.Y.H.Art. • William Thorne
Co F. 17th N.Y.I. • Harvey J. Weeks Co F. 11th Conn I. • Robert Wescott Co C. 32nd N.Y.I. • Sanford Williams Co H. 121st N.Y.I. • Michael Williamson Co E. 6th N.Y.I. • John Williams Co I. 95th N.Y.I.

2. Civil War Memorial