Gilboa in Putnam County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Blanchard Township Civil War Memorial

1. Blanchard Township Civil War Memorial
Civil War
Francis Lindsay • Jacob Lindsay • John C. Lindsay • William Lindsay • Samuel Ferrell • John Ferrell • Joseph Ferrell • William Ferrell • Gilbert Radabaught • Nehemiah Hoskinsont • Robert S. Dilwortht • William Golden • George W. Ashenfelter • William B. Statelert • William Patrick • James M. Hall • Daniel Grafton • James Clark • Lafayette Mitchell • George M. Payne • Isaac Carpenter • Jacob Frey • Scott S. Strain • William Radabaugh • Ezekiel T. Jones • Amos Powell • Joshua Powell • Simon Ward • John Ward • Isaac S. Stout • James M. Stout • Mahlon Stout • Moses Rice • Stillman B. Rice • John H. Carter • Mitchell E. Carter • Thomas K. Wimer • William F. Wimer • Leander Alford • Melvin Alford • Hugh L. McDowell • James McDowell • Daniel O. Meals • James O. Meals • Thomas B. Conn • William Conn • Lewis B. Woodruff • Moses C. Woodruff • David Leiter • Henry Leiter • Andrew D. McClure • Robert W. Radabaugh • Levi W. Claybaugh • Matthew A. Chambers • John D. Higinbotham • Isaac Bracy • Jacob G. Knepper • Albert C. Matthias, MD • Francis E. Mills • Simon Burket • Isaac Williams • Joseph Butler • Matthew C. Ewing • John W. Compton • Richard Henderson • Lloyd Nicewarner • John
Carpenter • John Badman • Commodore W. Drake • Thomas E. Thomas • Edson G. Crowl • Lyman W. Moe, MD • Henry Conley • William H. Ulrich • Benjamin Bickford • Reese F. Hickey • William G. Compton • Charles G. Conine • Isaac Frizzell • John Welch • George W. Devore • Timothy Crane • James K. Nacon • Robert W. Cunningham • Andrew J. Folk • John A. Crawfis • I. Newton Hickerson • Christopher K. Buckmaster • Wellington H. Hipkins • Ezra M. Warren • William Hale • David E. Sandles • Henry V. Epley • John S. Stout • Lewis F. Oren • Albert Simpson • William Robbins • John W. Nutter • Frank Kaple • John Foulk • Samuel McDougle • Benjamin F. Pope • John H. Blunk • George W. Tooman • Eli R. Harris • James McClish • Benjamin C. Warden • Orville B. Thrapp • William Kline • John J. Zeller • George W. Ernest • William Bacon • Celestine Chocard • Eli Stainbrook • Philip Keel • Joseph Fisher • Samuel Todd • Aurora Guisinger • John M. Reed • William Twining • Alfred T. Burkholder • Calvin B. Sherrard • Charles W. Cook • Jesse E. Spahr • Leonard Wood • Harvey Williams • Jacob Smith • Oliver Winks • Parley C. Harden • Benjamin O. Robinson • Daniel L. Drumm • James D. Bosh • Daniel Heckerman • Jonathan Gable • Robert Trask • George W. Long • John M. Deck • Benjamin
2. Blanchard Township Civil War Memorial
S. Spencer • John Lepper