LeRoy in Genesee County, New York — The American Northeast (Mid-Atlantic)

Le Roy Civil War Memorial

Soldiers
Of
Le Roy

Rebellion
William C. Allen · John W. Amlong · Alexander L. Anderson · Benjamin Anderson · David D. Anderson · Wilber H. Anderson · James Avery · Samuel Avery · Samuel Avery 2nd · Edward Baker · Edwin H. Bannister · Orville Bannister · Louis Barr · William Battersby · William L. Benedict · John Bettridge · George Bidwell · T. Dewitt Bishop · Lawrence Blood · Chauncey Bowen · John Bowman · James Allen · Willian A. Amlong · Thomas M. Brown · William H.F. Brown · Owen Bryan · John Burbage · Charles H. Butler · Frank Butler · William Butler · Walter L. Calvert · Daniel Campbell · Peter Campbell · Charles Carpenter · Lanson R. Chaffee · David C. Chamberlain · Daniel Chamberlin · Henry G. Chamberlin · George W. Chamberlin · Spencer S. Chamberlin · Guy J. Chandler · Charles H. Chapman · George W. Chapman · William T. Chapman · David Clark · Henry T. Clark · Thomas H. Clark · Harrison Clarke · Perry Clarke · Alexander Cook · John Cook · Joseph Cook · Edward Cooley · Thomas Crawford · Herrick C. Crocker · William Crocker · William N. Crosby · David E. Curtiss · John B. Curtiss · Emergene Daniels · Eugene Daniels · Fritz Dato · Allen J. Davis
· Lewis S. Davis · David Dewey · Alphonso E. Dix · Leander V. Dix · S. Byron Doty · William H. Doyle · John Dukes · Howard Duncan · Frederic Eastman · Frederick Eberhardt · William Elwood · Samuel Elyea · Henry En Earl · Henry M. En Earl · Malcolm En Earl · Harlan F. Fordham · Newton W. Fordham · George W. Foster · John Foster · George Fountain · James Fox · Arthur Franks · James M. Fuller · Peter Gallagher · Oscar E. Geer · William Gibson · George W. Gladden · Charles N. Goodenow · Horatio N. Goodenow · James Grant · Clark A. Graves · Henry W. Gray · Bernard Growney · Civilian D. Halbert · Elliott P. Halbert · Freeman D. Hall · William M. Hall · Charles M. Hascall · Herbert A. Hascall · Herman E. Hascall · Laurens H. Hascall · Henry M. Haskins · William Haskins · Edwin S. Heath · Elias Hewitt · Samuel C. Hoffman · George H. Holmes · Samuel Holmes · John Houston · Thomas Houston · William Houston · Leonard D. Howell · George W Jenell · William C. Johnson · Daniel W. Jones · John Jordan · Henry C. Judd · Jefferson Judd · Julius Kachler · John Keenan · Patrick Keenan · Conrad Kehn · John Kelly · John R. Kendrick · Harrison W. King · Melvin N. King · Seymour King · Albert E. Kinne · Harry Kinne · Michael Kroner · Thomas McCann · Barney McCarrick
2. Le Roy Civil War Memorial
( west face )
· Patrick McCarrick · Thomas McDougal · John McEwen · Alexander McKenzie · Lloyd McKenzie · Len James D. McLach · Daniel McMartin · Peter McNaughton · Donald McPherson · James McPherson · James McPhillips · Peter Mallock Jr. · Samuel Matthews · Joseph Maud · Cassius Marvin · John A. Marvin · Charles Mertz · John Miller · Henry S. Mills · C. Richard Moody · James Morton · Patrick Mullen · Finley W. Munson · John Murphy · William Newton · Edwin J. Niles · Ephraim Niles · Edwin B. North · Arthur O'Connor · Dennis O'Connor · John O’Connor · Michael O’Day · James O'Donoghue · Franklin H. Olmsted · Albert Owen · Carl Papke · James Parmelee · Lewis Payne · Edward S. Peck · Myron P. Pierson · Charles R. Pindar · James Porter · Peabody Pratt · Joseph 0. Price · Albert Prevorce · Melvin S. Redfield · Norton D. Redfield · Willian Reed · Augustus Reibling · George H. Robertson · Isaac Robertson · Hiram Robison · Charles Rock · George E. Rogers · George Rose · Albert Russell · T.F. St. John· Dewitt C Seeley · Henry M. Seeley · Alexander H. Shaw · Jerome Shedd · John W. Shedd · Joseph Shepard · Jerome N. B. Sherman · George D. Simonds · Samuel Skinner · Howard M. Smith · Homer Snow · Luther M. Stafford · Phineas L. Staunton · Delos T. Stiles · George
3. Le Roy Civil War Memorial
( east face )
Stopplebine · Andrew Strobel · Edward Strouts · Chester F. Swift · Martin L. Swift · William P. Swift · James H. Taggert · Henry E. Thomas · Isaiah F. Thomas · John Thomas · John R. Thomas · William M. Thomas · Sanford C. Thompson · William Thompson · M. Howell Topping · Peter Tracy · Peter Treehouse · William H Trowbridge · John Tyrrell · Minard Van Antwerp · C. Henry Valentine · Alexander H. Vaughn · Ira S. Vaughn · N. Kendrick Van Husen · Andrew Walkley · Stephen Walkley · William H. Walkley · John Walteier · John G. Wicks · Everan A. White · Frank Wiederwax · Charles S. Williams · Edward H. Williams · James W. Wilson · Mathias Winkle · John W. Woodruff · Abner T. Woodward · Charles J. Youngs

Revolution
Edmund Beach · Isaac Bishop · Asa Buell · John Canson · William Hannum · Tobias Huftelen · Stephen Olmsted · Teunis Smith · John Thwing · Nathan Walden · Isaac Walker

War Of 1812
John Annin · Adolphus Bancs · Chester Barrows · Samuel Bishop · William Bishop · George W. Blodgett · Leman Bradley · Asa Porter Buell · Daniel Buell · Aaron Cartwright · Elisha Cheney · Lee Comstock · Samuel Comstock · Isaac Crocker · Peter Crosman · Daniel Davis · Stephen Doty · Luther Douglass · Benjamin Canson · James Canson · Rufus
4. Le Roy Civil War Memorial
( south face )
Class · David Hascall · John Hascall · James Halbert · William Halbert · Solon Haskins · Daniel Hempsted · John Hendee · Asher Hubbard · Harvey Judd · Orange Judd · Nathaniel King · John Law · Simon Law · Ebenezer Lawrence · Moses Lilly · Dougal Mcdoucal · Ira Miller · J.M. Murphy · Thomas Northrup · Orrin Datus Olds · William Olds · Coleman Olmsted · Stephen Olmsted Jr. · Rowland Perry · Elijah Phelps · John Pierson · Philo Pierson · Simon Pierson · Elijah Platt · Ezra Platt · Oliver Platt · David Pratt · Ezra Richmond · John C. Rider · Elisha Rocers · Pace Russell · Aaron Scribner · Calvin Seward · Henry Seward · William Sheldon · A. F. Smith · Amos Spring · Darius Spring · Peter Stevens · John Sweeland · Ezra Terrill · Moses Todd · Aaron Tufts · Thomas Tufts · Loomis Walker · Stephen Walkley · Consider Warner · Thomas Warner · Nathan White · Stephen P. Wilcox · Nathan E. Wilcox · Thomas Williams · Jonathan Wright