Defiance in Defiance County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Hometown Heroes Park

Inscription.
Scott Clippinger U.S.M.C. • Lucy Colon Navy • Tim Hohenberger Army • Ashley Fogle U.S.A.F. • Corey Backhaus Army • Jared Conley U.S.A.R. • Ryan Pierce U.S.A.F. • Aydin Becher Army • Joseph Winners Army • Jason Thomas U.S.A.F. • Christopher Rettig Army • Acie Hall U.S.A.F. • Kerry Schnitz Army • Christopher McDonough Navy

Becca Rohrs U.S.A.F. • Chaz McCreery U.S.A.F. • Ian Santos Army • Alejando Castillo U.S.M.C. • Dennis Bott Jr. U.S.A.F. • Jake Phillips Navy • Gary Thatcher III Navy • Brock Peio U.S.M.C. • Armando Ramirez U.S.A.F. • Kevin Maddock Navy • Nick Lopez Army • Joseph Lee Hughes U.S.M.C. • Grant Miles Army • Noah Crigger National Guard

Justin Layne Army • Kiley Bowling U.S.A.F. • Juan Silva Navy • Eric Doctor Space Force • Cody Barratt Army • Brandon Radcliff Navy • Joel Willitzer U.S.A.F. • Dom Jones U.S.M.C. • Sarah Deleon Air National Guard • Kennith Miler Army • Alicia Valenzuela U.S.A.F. • Suzanne Brugler Navy • Miranda Martinez U.S.A.F. • Autumn Castillo Navy

Jacob Wolff Army • Mason Santos Army • Tristan Friedhoff Army • Mikaela Tolbert U.S.A.F. • Elijah Winkler Navy • Kyle Lee Bock Navy • Jordan Holt Navy • James Fisher U.S.A.R. • Allen Gibbs Army • Keegan Maynard U.S.A.F. • Jordan Hutcheson Army • Quentin Stover U.S.A.F. • Mitchell Glassford Army

Arson Becker Army •
Larissa Rivers U.S.A.F. • Douglas DeWolfe U.S.M.C.

Purple Heart
Gerald Trett • Steven Kline • Ryan Mack • Craig Swartz • Richard Cuff • Teddy Mathes • Charles Mosier • Tim Detray • Donald Eberle • Ray Gordon Jr. • Robert Koenig • Jerry VanCleve • Larry Bolling • James Circle

Henry Stinehart Jr. • Raymond Giesige • Douglas DeWolfe • Douglas DeWolfe • John Grim • Harold Cromwell • William Ranes • Bruce Williams • Stanley Mansfield • John Brigle • Daniel Zeigler • Richard Schondel • James Gallaway • Terry Baer