Findlay in Hancock County, Ohio — The American Midwest (Great Lakes)

Fair Board Directors

Inscription.
Porter Shuck • W. S. Inbody • Howard Poe • M. R. Krout • Joe Powell • Thad Moorhead • Henry Brickman • H. O. Burrell • Paul West • Charles Rossman • Orville Cook • Marvin Neff • Frank Miller • Ray Bibler • Lester Elsea • Levi Welty • Ed Trout • Marcus Downing • E. W. McCall • Lee Miller • Ralph Good • Howard Bish • Cecil Alge • Ray Howard • Clyde Warren • Chester Hoy • Raymond Trout • E. E. Hartman • Floyd Stoner • A. N. Hochstettler • David Dreisback • Gene Franks • Ray Zeisloft • G. Sands • William Shoop • Luther Wisely • Dwight Howard • Carl Gallant • Joy Shoop • Louis Brickman • David Corbin • Howard Schoonover • Dean Ruehle • Wilson Newcomer • Paul Hurt • Lehr Reese • Fred Snbarger • Gerald Marvin • Norman Lewis • Dick Collingwood • Paul Conine • Ralph Russell • Dean Biery • Kenneth Alge • James Scott • Ronald Pifer • Gerald Pratt • Joe Thomas • Franklin Orwick • Amos Bishop • Dale Young • Lester Inbody • Merlin Spoors • Clyde Evans • Clarence Smith • Perry Miles • Fred Mengert • Procter McCrill • Ray Mellott • John Sheidler • Tom Recker • James Morehart • Kenneth Otto • Ted Oman • Earl Knight • Ted Boehm • Larry Franks • Gary Kissebersh • Tom Adams • Tom Launder • John Steinman • Dan Hartman • Darrel Holdman • Ben Kisseberth, Jr. • Droger Dunbar • Dallas Kline • John Rose II • Roger McDowell • James Clark • Robert Hill • Michael
Courtney • Richard Ream • Glenn Dutton • Alvin Shoop • Gene Stuckey • Keith Willford • H.D. Schoonover, DVM • Arthur Huysman • Robert Hartman • Al VanHorn • Dean Mengert • Bradley Beach • David Baer • Dana Shoup • Ronald Cobb • Larry Beagle • Louis May • Ken Beilharz • Lee Newcomer • Emmet Clements • Phyllis Brickman • John Edie • Darl Deeds • Dennis Dorman • James Kuhlman • Pat Ball • Michael Jeffery • James Foard • John Jacoby • Glen Springer • Marvin Tuttle • Michael Kerns • Tom Warren • Tom Higbie • Mike Felkner • Max Stacy • John Motter • Todd Achten • John Springer • Joe Bell • Scott Lewis • Brad Wallace • Doug Kelly • Dan Branson • Scott Flick • Dick Amstutz • Aaron Smith • Dan Maas • Paul Rehus • Brian Wolford • Diane Bauman • Larry Orwick • Mitchell Welty • Dennis VonStein • Darrell Baird